Küzdősportok Budapesten, személyes tapasztalat, melyiket és hol érdemes elkezdeni?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok, 13 éve Aikidozok, és amióta elkezdtem ezt a harcművészetet, azóta érdekelnek a hasonló sportok. Sajnos, ahol élek nincs belőlük nagy választék. Mivel az egyetem miatt Budapestre költözök, így gondoltam kipróbálok valami újat is (nem hagyom abba az Aikidot semmi esetre sem). Amiken gondolkoztam az a Kendo, Taekwondo és a Capoeira (tudom, a taekwondo koreai, a capoeira meg brazil). Ezen felül szívesen fogadok más tanácsokat is, hogy mit érdemes kipróbálni, de főként az előbb említett sportokkal kapcsolatban vagyok kíváncsi SZEMÉLYES tapasztalatra (hol, mikor, miért érdemes elkezdeni). Taekwondo-hoz például találtam nagyon sok egyesületet, de tekintve, hogy valószínűleg nem lesz időm mindet végigpróbálna, így Hozzátok fordulok segítségért, hátha valaki tud ajánlani valamit.2017. jún. 25. 17:05
11/11 A kérdező kommentje:
Remek, el is írtam az első mondatot, helyesen így hangzana: "Remélem sejted, hogy a küzdősport elég tág fogalom."
2017. jún. 27. 23:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!