Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Érdemes-e belekezdnem?

Érdemes-e belekezdnem?

Figyelt kérdés

Szóval, elég bonyolult a dolog, úgyhogy nagy vonalakban tudom csak elmagyarázni...

Nagyon régóta vonz engem a kick-box, újra, meg újra visszatérek hozzá, de eddig még soha nem sikerült belekezdenem...

Az az igazság, hogy bár nem vagyok még olyan idős, már fiatalnak sem nagyon számítok (18), és rengeteg lelki problémám volt, amik testi problémákká fajultak, az egészségemet veszélyeztették.

Példának okáért nagyon le voltam fogyva, és el voltam gyengülve.

Aztán elkerültem szakértő kezekbe, ahol szépen lassan gyógyulni kezdtem, de még a mai napig sem nvezném magamat "egészségesnek".

Az a sanda gyanúm, hogy a szorongásaim miatt baj lehet a mellékvesémmel is, mert olykor fáradékony vagyok, szédülök, és légszomjam van, noha a laborban mért eredmények szerint semmi bajom sincs a vérnyomásommal, sem semmi egyebemmel.

Azonban a legtöbben azt mondják, hogy a küzdősportok remek lehetőséget nyújtanak a kikapcsolódásra, a problémáktól való ideiglenes megszabadulásra, a stressz levezetésére, a testi-lelki egészség javítására, fenntartására.

Bár a pszichológusom szerint bele kéne kezdenem, én mégis szörnyen rettegek egy újabb kudarctól, mert félek, hogy nem tudnék lépést tartani, elgyengülnék, elfáradnék, rosszul lennék edzés közben...

Mégis mit lehet ilyen helyzetben kezdeni?

2017. jún. 18. 16:27
 1/1 anonim ***** válasza:
kezdj bele a sportba, es kerj sportpszichologust.
2017. júl. 3. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!