Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szaltó trambulinban?!?

Szaltó trambulinban?!?

Figyelt kérdés
Multkor megprobaltam egy elore szaltot(addig meg soha nem probaltam sehol) es hat fejre estem. Valaki tipp hogy hogyan tudjam megcsinalni legalabb ugy hogy a hatamra essek es ne a fejemre?

#szaltó #trambulin #fejreeses
2017. jún. 11. 21:13
 1/2 anonim válasza:
Hogy az istenbe estél fejre? xdd az lehetetlen kb. mit csináltál ugrottál egy fejest? az előreszaltó a legkönnyebb dolog a világon főleg trambulinban, ha tudsz bukfencezni akkor már alapból nem esel fejre, egyszerűen csinálj bukfenceket az elején majd tigris bukfenc utána egyre magasabban majd húzd el kezeddel vegyél némi lendületet az ugrás után szinte rögtön fogd meg a térded alatt egy kicsivel a lábad és fordulj át ha nem vagy béna akkor simán kiforog minimum hátra aztán gyakorlással lábra... de ezt a fejest akkor se értem hátraszaltóból még talán de előréből :D
2017. júl. 26. 00:32
 2/2 A kérdező kommentje:
Ensem ertem hogyxddd de utana mar sikerult koszi ment a zoooold:)
2017. aug. 29. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!