Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Te fogadnál magyar csapat...

Te fogadnál magyar csapat vagy magyar versenyző ellen, ha jó pénzt lehetne rajta kaszálni?

Figyelt kérdés
2017. jún. 6. 15:52
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Persze.
2017. jún. 6. 16:34
 2/7 anonim ***** válasza:
Miért ne?
2017. jún. 6. 16:38
 3/7 anonim ***** válasza:
Én mindig a magyarok ellen fogadok, sajnos legtöbbször bejön. Persze van amiben nagyon jók a magyarok, én focira fogadok általában. Ez nem hazaárulás
2017. jún. 6. 16:50
 4/7 anonim ***** válasza:
Mivel a magyar foci kritikán aluli, ezért ha fogadnék, akkor simán fogadnék ellenük. Tessék futballozni!
2017. jún. 6. 16:53
 5/7 anonim ***** válasza:
Nyilván, még csak azt sem értem, mi gond lenne vele, ha a magyaroknak nincs sok esélyük...
2017. jún. 6. 17:37
 6/7 A kérdező kommentje:

Egy ideje már én is fogadok a válogatott ellen, ha olyan csapat ellen jatszunk, amelyik ellen sanszos, hogy nem nyerünk.

Régebben elvből nem tettem ellenük, ma már nem problémázom ezen.

2017. jún. 6. 21:32
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is szoktam a Fradi ellen fogadni ha olyan van, pedig kisgyerek korom óta Fradista vagyok. Tavaly a Partizani elleni első meccs után is dobtam rá egy ötöst hogy továbbmennek az albánok, úgy voltam vele, hogy ha továbbmegyünk akkor azért örülök, ha meg nem akkor jön legalább egy kis pénz. Tudjuk mi lett a vége. :D Mostani portugál-magyar meccsen is behúztam Portugáliát hendibe. Nincs ebben semmi, az egyértelmű meccseket meg kell játszani... Ez nem azt jelenti, hogy a másik csapatnak szurkolsz, egyszerűen reálisan látod, hogy itt ki fogunk kapni és raksz rá egy kis pénzt. Ha már a meccset nem húzzák be akkor legalább legyen valami haszna is...
2017. jún. 6. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!