Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Nem akarok testépítő lenni...

Nem akarok testépítő lenni hanem csak izmos akaron lenni! Ezt elérhetem úgy hogy nem figyelek annyira pontosan oda az étkezésre meg ilyenekre hanem csak simán edzek? Kb ilyen szeretnék lenni kép lent!

Figyelt kérdés

[link]

Kb ilyen szeretnék lenni.Legfontosabb számomra széles váll,nagy hát,csuklya és mellizom.

Itt az edzéstervem ami nem is annyira nevezhető edzéstervnek de így csinálom: Minden második nap edzek.Ebből 1 otthoni edzés ami magába foglalja: fekvőtámasz,felülés,lábemelés,1kezes súlyzóval bicepsz,tricepsz meg vállból nyomás,oldalemelés,tárogatás meg elég sokmindent csinálok 1kezessel mivel csak az van.Fekvőtámaszbol 10-20assával csinálok vagy 100-150et.

A következő edzést nem otthon folytatom hanem kimegyek erdei tornapályára és ott húzózkodás,tolózkodás,fekvőtámasz,gyűrűk meg ilyeneket csinálok és semmi súlyzós edzés!

A kajálással ha nem foglalkozok de ezeket rendszeresen csinálom akkor érhetek el eredményt?Nem versenyezni akarok hanem csak erős és izmos lenni!Napi 3-4x eszek ritkán van úgy hogy csak 2x!De nem úgy hogy gyúrás előtt meg után pontosan de általába gyúrás előtt 1 órával és gyúrás után fél órával!

Na segíthetnétek hogy mi nem jó és mi jó ebben!

2010. máj. 16. 11:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Hány kiló vagy most? Amit ezeken a képeken látsz, az olyan 75 kg szintiszta izom. Téged olyan 60-63ra saccollak, ha kockás a hasad, de nem vagy kigyúrva. Első évbe kb 12 kiló izmot lehet felszedni tökéletes kajával, tehát ha nem jó a kajád akkor jó ideig eltarthat, és igen is kb 1,5 év egy ilyen test, mint az első. Te mire tippeltél? 5-6 hónap? ugye viccelsz?:D
2010. máj. 17. 15:28
 12/16 anonim ***** válasza:
Megtennéd, hogy raksz be magadról egy képet, egyrészt ha látunk könnyebb tanácsot adni, másrészt kiváncsi vagyok, hogy mennyire is vagy izmos (azt irtad átlagnál izmosabb) amúgy előző voltam.
2010. máj. 17. 15:30
 13/16 anonim ***** válasza:

"De nemhiszem hogy 1,5 év lenne ilyet elérni"

figyelj, ha semmi más dolgod nincs akkor fél év alatt is sikerülni fog.

De ha dolgozol és van ezer másik gondod közben a 1,5 év is kevés

2010. máj. 17. 16:02
 14/16 A kérdező kommentje:
Amugy nekem kicsi a súlyom nagyon tényleg de nagyon látványosak.De nem elég erősek szerintem súlyom is ezt mutatja.Szóval az alap már megvan.Bocsi képet ilyen oldalalkra nem töltök.Mjad lehet felrakok egyet ha tudok a felső testemről.De azért csodálkoztam hogy 1,5 év mert én 1 hónap alatt mondhatni értem el vmikor eredményt mondjuk nem ilyet de jó volt...
2010. máj. 17. 18:41
 15/16 A kérdező kommentje:
Az izmaira gondoltam hogy látványosak de ruhán keresztül bármilyen ruhát veszek fel tök soványnak nézek ki ezért szeretném hogy nőjenek az izmok vagyis a karom legyen nagyobb.A has az megfelel.Nagyobb hátat és válalt szeretnék még ezenkívül mellizom is rendben van nagyábol!
2010. máj. 17. 18:43
 16/16 anonim ***** válasza:
és ha pl ezt akarom elérni ? [link] mit kell tenni pls segítsetek hogy milyen torna lenne jó és hogy milyen étkezés ?
2013. ápr. 4. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!