Melyik fehérje készítmény lenne számomra a leghasznosabb? (Lejjebb)
Figyelt kérdés
Sziasztok! Fehérje port szeretnék venni. 15 éves vagyok és versenyszerűen focizom (Heti 5 edzés, meccs hétvégén, ) Szeretnék magamra pakolni egy kis izmot és a fehérje bevitelét nem tudom megoldani szilárd kajából. Az étrendem nagyjából rendben van, szemetet csak ritkán eszek. Elég vékony vagyok 175 cm 51 Kg. Előre is köszönöm mindenki segítségét!2017. máj. 8. 22:53
1/2 anonim válasza:
Hogy lehetsz még életben, ha nem tudod megoldani a fehérje bevitelt? Rég halottnak kellene lenned.
2/2 A kérdező kommentje:
Szia! Valóban nem fogalmaztam teljesen egyértelműen, de szerintem a a nagyából rendben lévő étrend, azért magába foglalja, hogy az életben maradáshoz szükséges fehérjét elfogyasztom.Köszi a választ!
2017. máj. 9. 07:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!