Nacui kérdése:
Sportmelltartó?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Elkezdtem futni és ehhez vettem egy sportmelltartót. Nem tudom én vagyok e béna, de annyira lötyög benne a melle, hogy eszméletlenül fáj. Kétlem, hogy a méreteimmel lenne gond, mert sima melltartót is alig találok magamra olyan kicsik... Most akkor vegyek alá simát, hogy ne fájjon vagy mit csináljak?
2017. máj. 6. 00:07
1/4 anonim válasza:
Milyen fajtat vettel? Ezeknel van kulon beosztas, hogy milyen szintu aktivitast vegzel. A futashoz egy eleg massziv anyagu melltarto kell, ami megfeleloen fog minden iranybol, az kelloen tartja a melledet es nem fog fajni. Ne a legdragabb melltartokra gondoljal a decathlonba vettem en legutobb. Es en onnan szoktam tudni hogy egy, ha le es felvetelnel kicsit szenvedni kell vele, mert nem nyulik kb semennyire. Bar en nem vagyok szakerto csak multkor elolvastam a decathlonba hogy mivan, meg sajat tapasztalat.
2/4 A kérdező kommentje:
Hát én csak egy sima kínait vettem, mert hogy egyáltalán nem értek hozzá, olyanból meg nem találtam méretet aminek kimondottan kosárja van, de más edzésformánál se éreztem hogy tartana.
2017. máj. 6. 10:25
3/4 anonim válasza:
Ne kínait vegyél, és egy számmal kisebbet legalább.
4/4 anonim válasza:
ne a kínaiba, hanem valamilyen sportboltba. most úgyis lesz joy napok, a hervisbe meg az intarsportba is van kupon inkább ott vegyél. de olyan ami nem kosaras, és a te mérted. erős anyagból legyen, és kimondottan futáshoz vagy aktív testedzéshez van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!