Van valami hátránya az állandó sportmelltartó
viselésnek?
Figyelt kérdés
lehet rossz kategória :D
Elég nagy a mellméretem (85D) és a normál melltartókat nem érzem kényelmesnek, így többnyire közepes tartású, futásra tervezett sportmelltartót hordok.
A hátam azóta sokat javult- mind tartásilag, mind hátfájásilag.
Viszont, nap végén, amikor leveszem, a melleim "kemények", tömörebbek, néha kissé fájnak.
Hosszútávon káros a sportmelltartó hordása?
2016. aug. 1. 20:19
1/5 anonim válasza:
Nem vagyok ebben biztos, de nem pont ettől fognak nagyon lógni majd később? :D
2016. aug. 1. 20:33
2/5 anonim válasza:
Valóban, ha állandóan hordod elkényelmesednek a mellszövetek nem lesznek olyan erősek és emiatt lóghat később a cicid. Legyél gyakrabban melltartó nélkül illetve otthon félmeztelenül tornázzál, javítja a mell vérkeringését, edzésben tarthatod a szövetállományt. De egy nőgyógyászt is kérdezz meg biztos ami biztos!
2016. aug. 1. 20:55
3/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
így estefelé, amikor tudom, hogy már én se megyek sehova, ill. tuti senki sem jön, akkor persze leveszem.. plusz este fürdés után még szoktam egy jóleső fél órát tornázni ( hogy reggel fürödhessek újra :D), akkor általában csak egy feszesebb topot veszek fel, hogy azért ne menjenek el erre-arra :D
2016. aug. 1. 20:59
4/5 anonim válasza:
Szerintem hagyd egy kicsit hadd menjenek erre-arra ahogy írtad mert ez a természetes állapota a melleknek hiszen a lazább top is rögzített helyzetbe kényszeríti őket. Persze nem kell durva gyakorlatokat pl. helyben futást, vagy helyben ugrálást végezni mert ez valóban nagyon "megrázná" a melleket ami kényelmetlen,de függőleges vízszintes karhúzogatás, karkörzés, derékhajlítás a szőnyeg újjal vagy tenyérrel megérintésével,fekvőtámasz, szobakerékpározás ez mind mehet. Ezek a gyakorlatok nem kellemetlenek, viszont jótékonyan hatnak a már említett szövet, zsírállományra és a és keringésre.
2016. aug. 1. 21:24
5/5 anonim válasza:
csak rányomtam a "Egy véletlen kérdés"-re és ezt adta....
miért nem lehet nekem ilyen barátnőm....egyszerűen már megvagy előttem h hogynézel ki....ejj...sorsnak van humorérzéke...:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!