Szerintetek hogy tudnám kiszedni az ólmot?
Figyelt kérdés
Van egy 85 ös slavia 630 as légpuskám amit nemrég vettem, es a felujitas, karbantartas kozben mikor beleneztem a leghengerbe, eszrevettem hogy oda van preselodve egy lövedék. Gondolom gyerekek jatszhattak vele es belerakták... Van ötletetek hogy távolíthatnám el?2017. máj. 2. 19:55
1/7 anonim válasza:
esetleg ha tűzbe tartod és kiolvasztod?
2/7 anonim válasza:
Vékony fúrószárral lukat kell fúrni bele, a lukba pedig egy szintén vékony facsavart behajtani. Azt fogóval meg tudod fogni és kihúzni a skulóval együtt.
3/7 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszt, de nem a csőbe preselodott, hanem a léghenger széléhez, valaki a dugattyuhoz dobta be a lövedeket es odapreselte a dugattyu. Tehat csak a menetes dió felől ferek hozza a leghengeren keresztul. Nincs otletem mivel szedjem ki vagy oldjam fel, már orak ota all benn a ballistol de nemhiszem hogy az megoldaná:)
2017. máj. 2. 20:24
4/7 anonim válasza:
esetleg megpróbálhatod benzinnel, hátha az oldja az ólmot.
de ha más nem válik be, kiolvaszthatod talán. az ólom hamar megolvad, az acélnak pedig nem lesz baja tőle.
5/7 anonim válasza:
Feloldani nem fogja az ólmot semmi, ami magát a puskát ne károsítaná. Mi van ha ott marad?
6/7 A kérdező kommentje:
Szerintem szét fogja verni a dugattyutomitest
2017. máj. 4. 18:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!