Hogy tudnám kiszedni?
Figyelt kérdés
lenne valami ötletetek erre hogy tudjam kiszedni? nyeregcső beletört és nagyon bele van szorilva
2014. jan. 31. 14:21
1/9 anonim válasza:
Tescos, hipermarketes vaznak latszik. Ha az, akkor felesleges veszodni vele orakig, inkabb dobjad ki!
2/9 A kérdező kommentje:
nem teszkos váz,nem vagyok kis ember jó pár évet használtam semmi baja nem volt,szeretném megint használni de már semmi ötletem nincs hogy hogyan szedjem ki
2014. jan. 31. 14:51
3/9 anonim válasza:
Elviszed egy gepmuhelybe, ott megbeszeled az oszloposfuros szakijanival, hogy segitsen megoldani a problemadat.
En brutal bunko vagyok, en beljebb vernem a csonkot :)
4/9 anonim válasza:
de amugy egy jobbfajta dekopir furesszel is megvaghatod a csonkot belulrol ketoldalt es egy kis harkalykodas utan, mar kint is van a csonk, darabokban
5/9 anonim válasza:
Egy ilyet sikerült kiszedjünk régebb. Azt hiszem, hogy egy nagyobb modulú menetfúrót hajtottunk bele, belecsavartunk egy akkora csavart és túlsó végétől egy ilyen fordítottan működő kalapáccsal húztuk ki. (a csavarra rá van hegesztve egy rúd, aminek a vége megvastagodik, hogy a nehezék ne tudjon lecsúszni róla) És megjegyzem hogy hatalmas ütésekkel sikerült kiszedni.
6/9 Alex Fly válasza:
Én egy fűrészlappal nyúlnék be és metélném a nyeregcsövet...2-3 darabban biztosan kijönne.
7/9 anonim válasza:
Talán elég befűrészelni egy helyeni s. Ha össze tudod nyomni, akkor már kijön. De azért kockázatos, mert könnyen belevághatsz a vázba is.
8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm az ötleteket,ki fogom probálni mindet amelyiket tudom hátha sikerül valamelyik módszerrel kiszednem
2014. febr. 2. 08:41
9/9 anonim válasza:
Valami specko csapagylehuzoval is lehet probalkozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!