Futáshoz "üldözős" app? Több lent :D
Van olyan futós app a mobilra, aminek az a lényege, hogy üldöz téged, neked meg meghatározott tempóban menekülnöd kell tőle?
Tök unom már a futást, és szeretnék valami színt vinni a futásba :D kutyák kieresztését nem vállalnám be. :D Na, valaki?
Nő/22
Zombies, Run!
Részben hangoskönyv, részben játék, részben üldözős, mint amit kertel. Nekem tetszik, megvettem, de a season pass miatt és főleg mert nem illik a futási stílusomhoz, már nem használom. Nyilván van több ilyen is. Google biztos hamarabb adna találatot mint a GYK
A zombies runon kívül nem nagyon találtam hasonlót, magyarul meg semmit, pedig kerestem.
A zombies runnal is igazából az a baj, hogy egy fél órás futásban 1, vagy két üldözős rész van. Meg esetleg a történet olyan, hogy esetleg jobban kapkodod a lábad, ha van kedved beleélni magad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!