Milyen eredmenyek kellenenek? 14/l
Figyelt kérdés
Szoval 14 eves lany vagyok. 164cm 48-49kg. Mint lathatjatok ram fer a mozgas. Az atletikat mindig is neztem. Csak meg nem probaltam ki. Na, milyen eredmenyek kellenek ezekbol h ne legyen kinos az elso edzes h milyen bena vagyok:
60m
100m
600m
800m
Tavolugras
Magasugras
Sulylokes
Kislabda hajitas
Koszonom elore :3
2017. ápr. 25. 17:20
1/7 anonim válasza:
neked már bocsi de tuti hogy valami testkép zavarod van. én nemsokára 14 leszek egy 162 cm vagyok és ugyanennyi kg. és semmi bajom nincs magammal, és ha esetleg mondok valamit magamra az öltözőben a lányok mondják hogy haggyam abba mert teljesen normális vagyok. te nemcsak hogy normális vagy de vékony is! és az edzésen meg nem kell emiatt izgulnod. nem kell senkinek megfelelned csak magadnak. és az lenne a lényeg hogy elfogadd magad. egyébként meg a leírtak alapján jó alkatod van az atlétikához ( és azt sportolok) és az edző biztosan meg fogj mondani miben lát téged jónak a leírtak közül. egyébként meg nem értem milyen eredmények kénének? amilyen sikerül, és közben kiderül mi az erősséged. és nincs semmilyen elvárás ha esetleg nem vagy semmiben jo ezek közül(amit nem hiszek) akkor az a lényeg hogy sportolsz. vagy keresel másikat. viszont tényleg próbáld elfogadni magad mert szép karcsú vagy.
2/7 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyos vagy koszonom szepen. Elegge maximalista vagyok szoval akkor felek meg magamnak ha az edzomnek is. Mindenki mondja h jol futom stb. de nem erzem h tenyleg annyira jol. Megketdezhetem h neked mik az eredmenyeid?
2017. ápr. 25. 19:55
3/7 anonim válasza:
nem voltam sok versenyen eddig:) mert abbahagytam es nem reg kezdtem ujra. voltam 2km-esen ott 2. a megyei csoportban. országoson nem ertem el most megyünk megint orszagosra. nem vagyok iyen kiemelkedően jo de nem vagyok béna. az edző szerint nem futok rosszul, de persze vannak nalam jobbak.
4/7 anonim válasza:
és sem érzem hogy olyan nagyon jol. elég nekem hogy egész jól. nem ezt szeretném egész életemben csinálni csak sportolok kell, és ezt még viszonylag szeretem is
5/7 A kérdező kommentje:
Kosziii
2017. ápr. 25. 21:16
6/7 anonim válasza:
szivesen :) remelem tudtam segiteni.
7/7 anonim válasza:
Szia! Bocdi az offért, en 21 leszek, 168 szval közelítőleg 17 centi és 62 kilo. Tokeletes vagy te is igy. Csak hogy lasd a szamokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!