Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen fogadási tippeket...

Milyen fogadási tippeket tudtok adni?

Figyelt kérdés

2017. ápr. 24. 20:37
 1/5 anonim ***** válasza:
1 tipp olyan dologra fogadj, amohez értesz és meg tudod határozni, ki esélyes és ki kevésbé.
2017. ápr. 24. 21:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem kell, hogy érts hozzá... Aki igazán profi, az nem csapatra fogad hanem számokra... Hosszútávon az a nyereséges, ha a játékosokat meg a csapatokat nem emberként kezeled, hanem egy számhalmazként. Nekem például egy egész füzetem meg 3 excel táblázatom van teleírva, statisztikázok meg számolgatok. Mondjuk azt, hogy melyik sportnál vagy fogadásnál melyik adatokkal érdemes foglalkozni azt én sem magamtól tudom, különböző külföldi (most épp amerikai) fórumokról veszek el dolgokat. Kialakítok egy szisztémát és ahhoz ragaszkodok mindig. Gyakorlatilag egy matematikai képletbe helyettesítek be adatokat, és ha olyanra jön ki amilyenre kell akkor megjátszom. Így van az, hogy soha az életben nem láttam még egy baseball meccset sem, mégis az elmúlt másfél hét alatt 80 ezret szakítottam baseball meccsekkel. De nem csak arra fogadok, most az előbb épp egy laza 15 ezret kerestem a Roma meccsel, 30-ból 45 ezer. Félidő vendégbe tettem. Egyszóval mindenre fogadok, amihez megvan a megfelelő mennyiségű adatom, és tudok belőle számolni. Hogy mit, az titok, nem kell a konkurencia... Legyél ügyes és gyere rá magadtól. :D
2017. ápr. 24. 22:13
 3/5 A kérdező kommentje:
Akkor nálad ez már egy egyfajta rituálé. :D
2017. ápr. 25. 11:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Mondhatjuk úgy is, igen. :D Tehát szinte minden nap úgy indul, hogy füzet elő és nézni, hogy mit kéne ma játszani. Van hátránya is ennek, rá lehet kattanni elég keményen, pláne ha nyersz sokáig, néha ezért szoktam pár hetes szüneteket tartani, hogy ne bolonduljak bele teljesen mert nagyon könnyen bele lehet ám csúszni. Az előnye meg nyilván az, hogy nyersz. Simán megélni persze nem lehetne belőle, ahhoz ugyanúgy kéne csinálni mint egy rendes melót, tehát napi 5-6 vagy akár 8 órákat is foglalkozni vele, de az meg megöli az egésznek a játék jellegét. A legjobb az, ha szórakozásból játszol, annyival amennyit nem sajnálsz elveszíteni. Tehát hobbiként. Nekem kiegészítésnek jó teljesen, buktákkal együtt összejön egy jobb hónapban 100-120 körüli profit, egy átlag hónapban meg 50-60, ez jó teljesen. De annyira én sem tudnék beleőrülni, hogy ebből éljek meg. Napi 2 óra körül szoktam vele foglalkozni, ez az ami még belefér. Többet nem érdemes mert bekattansz.
2017. ápr. 25. 14:08
 5/5 A kérdező kommentje:
Nekem rituálém sincs, és az egyértelmű meccseken is bukok. (Lásd: Barca - Malaga 0:2)
2017. ápr. 26. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!