Most vagyok első éves a gimiben. Félek a tesitől, tudnátok tippeket mondani, segíteni?
Figyelt kérdés
15éves lány vagyok és a sport az életem ezért nyilvánvalóan tesi szakra mentem. Viszont most talaj tornázunk és nagyon rettegek tőle. Próbálkozom néha még itthon is de ott órán mindig nagyon félek..2017. jan. 18. 22:34
1/7 anonim válasza:
De mitől rettegsz? Az egész talajtornától? Vagy csak kézenállás vagy ilyenek?
2/7 A kérdező kommentje:
Lényegében bukfencezni tudok. A többit vagy sosem csináltam még vagy mindig baj lett belőle.. :/
2017. jan. 19. 14:41
3/7 anonim válasza:
Azért jársz órára hogy megtanítsák. Előbb vagy utóbb menni fog az is, csak ne félj próbálkozni.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) igyekezni fogok!
2017. jan. 23. 19:07
5/7 anonim válasza:
Emellett még erősítheted is magad kicsit , felüléssel, mélyháttal, fekvővel és akkor mondjuk könnyebb is lesz magad megtartani bizonyos gyakorlatoknál ami pedig ---> önbizalmat is ad :D
6/7 A kérdező kommentje:
Mostanában csinálom!:)
erősítő ötleteket szívesen fogadok ^.^
2017. jan. 26. 20:27
7/7 anonim válasza:
TRX-es erősítő edzés hasznos lenne nagyon neked. Idézek egy gondolatot, de be is linkelem neked. : " nem az izomépítés a lényeg, hanem a kiegyensúlyozott, stabil és terhelhető teljes izomzat. A módszer a test természetes képességeit erősíti és emeli ki, ellentétben pl. az edzőtermi gépekkel való edzés, ahol természetellenes mozgásokat hajtunk végre. "
Ha sport az életed akkor egy ilyen TRX szettet pl home kit-et nem lenne rossz ötlet beszerezned. Bár elég drága, viszont olcsóbban is be lehet szerezni az interneten. Nekünk az iskolánk vett jópár ilyet és ha tesin használjuk akkor másnapra nagyonis érezhető a hatása. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!