Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek van annyival jobb...

Szerintetek van annyival jobb a drágább roller az olcsóbbnál mint amennyivel drágább? (link lejjebb)

Figyelt kérdés

olcsóbb:22990Ft

[link]

drágább:39990Ft

[link]

Nem annyira szeretnék drágát venni, de jó sokáig akarom hasznáni, szóval jó minőség kellene.

2017. ápr. 19. 18:44
 1/3 anonim válasza:
Szerintem nincs
2017. ápr. 19. 19:22
 2/3 anonim ***** válasza:

A belinkelt rollerek között pl. van egy olyan különbség, hogy az egyik kormánya 175-ig, a másik 195-ös magassághoz is igazítható. Fiúkat ez a dolog máris érinti (vagy majd fogja). Bennem is egyszer felmerült hasonló kérdés, amit aztán el is döntött az, hogy az egyiket 60 kilóig ajánlották, a másikat 80-ig, én meg voltam 79 cipő-kabát-táska nélkül.

Amúgy én az a fajta lennék, akinek általában megteszi az olcsóbb, egyszerűbb is. És van rá bőven példa, amikor bizony az tart tovább! De persze előre senki nem fogja tudni ezt megmondani, úgyhogy erre nem mernék most vállalkozni, az élet eldönti majd utólag. Az is egy szempont lehet, hogy egyszerűen melyik tetszik neked jobban. Hosszútávon azt a kieső pénzösszeget hamar be fogod hozni, viszont azon a rolleron jársz majd 20 év múlva is, amit most választottál.

2017. ápr. 19. 19:27
 3/3 anonim válasza:
Nekem az első van. Karácsonyra kaptam 15e volt akciósan. Még bírja, pedig az 2015 kari volt. 12l 59kg 169cm. Viszont egy picit kicsi már.
2017. ápr. 19. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!