Mekkora túrahátizsák való 1-3napos túrára?
Figyelt kérdés
Deuter act lite 40 + 10 vagy Deuter futura 26 lenne jobb szerintetek? Igaziból inkább egy napos túrákra megyünk. A 3 napos az ritka, az inkább bicóstúra. Annyi még, hogy a 40+10 szivacsos hátlapos a futura 26 meg hálós és nekem egy kicsit jobban bejön a szivacsos, szóval a nagyobb. Szerintetek melyiket vegyem? A nagyoobal nem lennék nevetséges egy tútán, szoval hogy 40 literessel megyek 1 napos túrára? Köszi előre is.2017. ápr. 11. 23:51
1/3 anonim válasza:
Nyilván akkorával menj, amekkora neked kell. Nekem csak az számít, hogy mennyi cuccot viszek. Kit érdekel, ki mit tart nevetségesnek?
2/3 anonim válasza:
1 napra max. 30 liter; 2 napra attól függ hol alszol, de ha sátor + izolír + hálózsák + vastagabb ruha, akkor 40 liter; 3-5 napra kell a 60-80 liter
3/3 anonim válasza:
Én egy egynapos rövidke, kirándulós túrára simán elmegyek egy 10 literes hátizsákkal. Belefér egy víz, némi rágcsa/szendvics és a levetett pulcsi, esetleg gatyaszár és kamásli. Más nem is kell.
Sokat járok rövidtávú teljesítménytúrákra és őszintén nem értem, hogy 20-30 km-s túrákon mit cipelhetnek az emberek egy 30-40 lityós hátizsákban. Sokan vannak azzal, de akkor sem értem. /Nyilván télen más/
Ha hosszabb, több napos túrára megy az ember, akkor igényfüggő. Oda szerintem már érdemes minimum 40+10-est venni, amire igény szerint kívülről is tudsz csatolni ezt-azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!