Arról szeretnék érdeklődni, hogy a személyi edzőt hogyan kell elképzelni? Milyen emberek ők?
Félreérthető a kérdés talán, ezért megpróbálom itt kifejteni jobban. Arra lennék kíváncsi, hogy mennyire megértőek (vagy pont, hogy agresszívek?), és én megtehetem-e azt, hogy még az első alkalom előtt tisztázom, hogy első pár alkalommal nem biztos (sőt, biztos-hogy-nem), hogy menni fog ami másoknak igen (kövérebb vagyok, mint mások, sosem sportoltam, viszont muszáj tenni ellene, és egyedül bohóckodni nem látom értelmét...)
Ti ismertek olyat aki rendes? Vagy inkább hagyjam az egészet, mert úgyis csak torokhangon üvöltözne és sértegetne ("dagadék" meg hasonló kedvességekkel?)
Ha olyan személyes edzöt akarsz aki elmegy veled futni, aki veled együtt csinál mindent, az úgy fog csinálni ahogy te akarod. Ezek egy kisebb vagyonba kerülnek.
Ha edzö terembe mész be, ott a személyes edzö segít neeked de nem áll melletted végig.
Felméri a testi adotságaidat, megkérdezi mi a célod(pl fogyás), és elmondja, hogy mik a lehetöségeid. Megmutatja az edzöteremben mik azok amiket jó lenne ha használnál. Össze állítottok egy edzéstervet, azt 1x az ö segítségével végig csinálod. Ès onnantól kezdve te magad csinálod, és ha kell segítség akkor szolsz neki(vagy másnak).
Èn tavaly egy rehabilitáció után kellett folytatnom az izmosodást a hátamra rendes fitnes terembe. Bementem, elmondtam mit akarok. Elmondtam, hogy a rehabilitáción miket csináltam. Felvett minden adatot, aztán megmutogatta melyik gépen hogyan tudok bemelegíteni, és aztán össze állított egy kb 1 órás edzést a gépeken. Ezt együtt végig csináltuk, minden gépnél segített beállítani mindent, majd magam csináltam egyedül mindent.
#1 Ezzel nincs probléma, ránézésre.
#2 Ez így teljesen rendben van, én is így képzeltem, köszönöm a leírást. Főleg, hogy nem rajongok érte, ha végig figyel valaki, viszont fontos lenne, ha elsőre elmondaná, hogy mit és hogyan, illetve ha nem vagyok biztos magamban akkor megkérdeztetek ezt-azt.
Remélem lesz eredménye, ha lassan is.
Nem tudom hátránnyal indulok-e azokhoz képest akik vékonyan mennek be (az a réteg akik normál állapotban nem híznak el semmitől).
A személyi edzőknek pont az a lényege, hogy heti min 2x veled edz. Plusz 1-2 edzés nélküle.
Ha nulla tudással mész edzeni én nem hagyatkoznék arra, hogy megmutatja aztán csinálod magad. Az ugyanolyan bohóckodás lenne...
Én egy év edzés (szem.edzővel) után szültem, aztán mikor visszatértem edzeni fogadtam edzőt, aki írt egy tervet, végigcsinálta velem és azóta nyomom egyedül. De ehhez kellett egy,alap.
szerintem mindenképp jó döntés. Kellő motivációt ad, mivel előre megbeszélitek az edzések időpontját így nincs menekvés ;) . Az én személyi edzőm nagyon kedves, nem beképzelt, odafigyel rám stb...
Igazából ők a te pénzedből élnek, szóval, ha nem buta és észreveszi, hogy téged nem motivál, sőt kellemetlen neked, ha "agresszív" veled, akkor biztos változtat a hozzáállásán :)
Hajrá! menni fog :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!