Egy 9 méteres jominőségű garbon szálas tűspicces spiccbottal mekkora hal fárastható ki?
Figyelt kérdés
Kimondottan kárászra horgásznék vele de álltalában napi 2-3 db 5 kg alatti ponty beszokott jönni azon a horgàszhelyen,ahol horgászom.Most vettem ezt a botot de olyan vékony a vége,hogy fèlek a ponty elfogja törni!Begumiztassam vagy kibirja a pontyot?egy 50 ezer forintos botrol van szo.vàlaszokat köszönöm!2017. márc. 6. 07:03
1/1 anonim válasza:
9m en már van bőven mozgástere a halnak. Sokat több kg os pontyot kiszednek vele. Én eddig 2,5kg osat fogtam egy 5m es spiccbottal. Az volt a max. De 1kg körülieket többet is. Nagyon nagy élmény. :) igaz nekem a spiccbot csak csalihal fogásra meg keszegezni volt mindig is. Amolyan csináljunk valamit a fenekező mellett. Egy rendkívül olcsó botról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!