Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Fogyni szeretnék de hogyan?

Fogyni szeretnék de hogyan?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 15éves lány vagyok, 59 kiló vagyok.Fogyókúrázni nem szeretnék nagyon durván, nagyjából egézségesen étkezek. Milyen mozgást ajánlotok?Nyárig szeretnék fogyni legalább 4-5 kg ot.Mindenképp otthon edzenék nem edzőterembe.

2017. márc. 4. 14:21
 1/2 What to eat ***** válasza:
Ha nem szeretnél konditerembe járni, akkor futás mehet néhány saját testsúlyos gyakorlatot is beiktathatsz (guggolás, kitörések, fekvő, húzódzkodás.) Ha egészségesen étkezel, akkor letudsz adni 4-5kg-t ezzel.
2017. márc. 4. 14:24
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem kell nagyon durván fogyózni, de mozgás mellett ha fogyni akarsz napi 1300-1400 kcal körül kéne enned

Én a konditermet ajánlanám pedig, mivel ott tudod nézni, hány kcalt égess el, de YouTubeon is vannak ilyen videók, úgy kell rákeresni pl ha 500 kcalt akarsz elégetni, hogy "burn 500 calories", kiad egy csomó jót

Ha nem szeretnél kardiózni (a legtöbb ilyen edzés az), akkor viszont kevesebbet egyél, 1200 kcal körül.

2017. márc. 4. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!