Mi a különbség az egysoros és a kétsoros görkori között? (Nem a kerekek elhelyezkedésére vagyok kíváncsi, amiből a név származik. ) Esetleg máshogyan kell velük megállni, szlalomozni? Melyik a nehezebb?
Figyelt kérdés
Köszönöm mindenkinek.2017. márc. 1. 17:48
1/5 anonim válasza:
Tapasztalatom szerint a kétsorossal könnyebb, mert az stabilabb, még véletlenül sem lehet benne elesni (bár ki tudja...)
Én mondjuk az egysorost jobban szeretem, szabadabb, kicsit figyelni kell az egyensúlyra, de kb. ennyi. Remélem segítettem :)
2/5 anonim válasza:
Nekem volt mindkettő . Csak is az egy soros !!!!!!!!!
3/5 anonim válasza:
Nekem az egyik barátnőmnek van 2soros és felvettem én nagyon nem tudtam elindulni benne pedig 1 sorossal elég jól korizok.!
Ő is felvette az 1 sorosat és azt mondtad hogy az könnyebb.! A 2 soros szerintem sokkal nehezebb mármint súlyra.! Nekem az 1 soros jött be.!De az biztos hogy könnyebb benne megálni.
4/5 Horváth Sára Karina válasza:
Az a különbség, hogy a 2 sorosnál a legapróbb testsúly áthelyezésre is reagál. És ezért a 2 sorossal nehezebb egy picit menni, de amúgy nagyon jó
5/5 anonim válasza:
A 2 soros jobban fordul, könnyebb vele kanyarodni. Én jobban szeretem azt, volt mindkettő, de soha többet egysoros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!