A "ghettógyúrás" is hátráltata növésbe?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok ilyen korba mennek sokan edzőterembe,de én nagyon alacsony vagyok és későn érő típus szval kb most kezdtem el nemrég nőni és most fogok nyáron sokat szerintem.Nem akarok ilyen kicsi maradni ezért nem ajánlották a súlyzózást meg a konditermet.De erdőbe kimehetek húzózkodni,tolózkodni,fekvőtámasz,gyűrűk meg ilyenek?Volt ott 1 csávó aki azt mondta hogy ő 13 évesen kedzte és azóta nem nőtt meg hogy már ha izmosodok akkoris összemegyek...2010. máj. 9. 18:03
1/4 anonim válasza:
Én is gettó gyúrok 186 cm vagyok 83 kiló nekem azért megérte. Azért kezdtem el a gettó gyúrást mert nem szeretem az edző termeket. És így is fejlődtem 75 kg voltam és 184 cm most vagyok 186 83 szóval ennyi. Meg mellette kosarazom is.
2/4 A kérdező kommentje:
De hány éves korodtol hány éves korodig?Mert én mondhatjuk még 13 vagyok nemrég töltöttem 14et de nagyon későn érő vagyok és vagy 162 cm szval fosok elkezdeni...
2010. máj. 9. 20:10
3/4 anonim válasza:
12-17 vagyok most nem kell félned hidd el nem sokat befolyásol a magasságban. Nyugodtan kezd el.
4/4 A kérdező kommentje:
184 cm voltál 12 évesen :O?
2010. máj. 10. 15:39
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!