Önvédelem tanulása?
Figyelt kérdés
Szeretnék elkezdeni önvédelmet tanulni,mert már elegem van abból hogy beszólnak rámtámadnak az utcán..Minden hónapban van 1 ilyen eset velem és nem tudom sose elkerülni pedig tényleg az ég egy adta világon nem csinálok semmit..Na most nekem mondta az egyik barátom hogy ő a Thai boksz-ot ajánlja minden téren.Nekem igazából arra lenne szükségem,hogy ilyen helyzetekben meg tudjam védeni magam.Az a baj,hogy 0 a harctudásom mert sosem jártam ilyen eddzésekre.Így mit ajánlotok ti,milyen küzdősportot?2017. febr. 21. 00:21
11/13 anonim válasza:
Elsőnek inkább box, mert azt gyorsabban tudod használni.
Ezekre akik meg azt mondják hogy semmit nem ér ne hallgass, csak azért mondják mert ők lusták (vagy félnek) járni valamire!
12/13 anonim válasza:
Semmilyen felszerelés nem kell elsőre, menj le és nézz meg egy edzést. Jó a thai box de nem jobb mint a sima box, sűrített levegő egy 17 éves kissrác aki volt pár edzésen és ezért dicsérgeti. Ettől függetlenül jó, csak érdemes megnézni a többi eléthető edzést is. A thai boxra jellemző a keménykedés, arcoskodás, közepes kézmunka és jó lábmunka. A box kevésbé brutális, inkább technikás, sokkal jobb kézmunkával, igaz rúgás nincs benne de alapnak nem is kell.
13/13 anonim válasza:
"Thai Box, mert agresszív és rohadt jól tud támadni, de például a Boxszal ellentétben kiváló a védelme is"
Ez azért így nem teljesen igaz :DDD Box sokkal hatékonyabb az utcán,thaiboxnak meg nem sok védelme van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!