Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Télen ki szoktatok menni...

Nikszu9911 kérdése:

Télen ki szoktatok menni görkorizni?

Figyelt kérdés
Olyan szép idő van manapság,de még azért hideg van és nem tudom kimenjek-e és mit vegyek fel,hogy mégse fázzak meg de ne is legyen baj,ha kiszakad. Meg nem néznek rám furán ha télen görkorizok (egy olyan faluban élek,ahol mindenért hülyén néznek az emberre,de hétvégén lehet elviszem magammal pestre,ott lehet hamarabb ki merek menni)?

2017. febr. 15. 15:39
 1/1 anonim ***** válasza:

Én szoktam, ha jók az útviszonyok hozzá. Ha nulla fok feletti a hőmérséklet, én szoktam rendszeresen görkorizni. :)

Rétegesen öltözködj, de ne túl melegen, mert leizzadsz. Folyamatosan, lendületesen korizz ilyenkor, és ha megunod, azonnal menj meleg helyre, lehetőleg haza.

Én télen-nyáron mindig feszülős sportruházatban korizok. Ilyenkor hidegben természetesen kiegészítve, lábon vastagabb nejlonharisnya, rá aláöltözet, rá feszülős futógatya. Felül szintén aláöltözet akár több rétegben is, és rá a magasnyakú feszülős futófelsőm. Nekem ez nagyon bevált, kellően meleg ha tempósan megyek, és nagyon kényelmes is, a mozgásban sem akadályoz. Meg jól is néz ki. :)

F

2017. febr. 15. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!