Lányok, van kedvetek görkorizni vagy bringázni menni velem? 26/F
Szívesen mennék bringázni, de úgysem bírnád a tempómat :DDDD
28N
Talán mert sportolni szeretne??? :O és pont jó az idő hozzá? :)
Tégy próbára 28/N, görkorival is bírom Veled a tempót ;)
#5:
Tényleg, kellene is jelezni az adminoknak, hogy valami sport témába tegyék át :-P :-D
Ja! És 40/F vagyok, nem kell privátban próbálkozni, hogy lány vagyok -e ;-) :-D
#1-es és #4-es voltam ...
Jelezzétek felőlem ;)
Talán azért nagyeszűek, mert ismerkedni úgyis lehet, hogy közös a hobbi, pl a sportolás.
De Neked erről barátocskám fogalmad sem lehet, aki a gép előtt ülsz és 40 évesen itt irogatod a hülyeségeid....
Pedig az ember azt hinné ilyenkorra már felnőtt az ember, de mégsem.
By the way, a kérdés lányoknak szól és nem pedofil 40-es pasiknak....na menj keress saját korosztályt, ne a huszonéves nőknél próbálkozz ;)
Én is megyek futok egyet a kutyámmal, nem vitatkozni jöttem ide gyermeteg felnőttekkel.
Szövegértelmezési problémáid vannak :-P ... Hol láttad, hogy huszonéves lányoknál próbálkoztam? :-P Nekem a tőlem idősebbek jönnek be tehát inkább gerontofil, mint pedofil :-D :-D
Valóban gép előtt ülök, mivel munkaidő van és dolgozom, örvendetes, hogy neked már 26 évesen nem kell és ehelyett is ráérsz sportolni ;-)
(Mielőtt belekötsz, azért már annyit megengedhetek magamnak, hogy a munkám közben néha írogassak ide ;-) )
Az, hogy hülyeségeket írok - szokott olyan lenni - való igaz, de nem rosszabb, mint gyakorikérdéseken ilyen szánalmasan próbálni csajozni, ahogy te teszed :-P
Egyébként igazad van a közös hobbi is jó ismerkedési alap, elismerem; én is úgy szoktam és általában bejön ... csak nekem más a hobbim: a szex ;-)
Ez nem feltétlen csajozás Te szerencsétlen, mindössze olyan embereket keresek, akik szintén szeretnek sportolni.
Igen, megtehetem, mert felmondtak a munkahelyemen és épp állást keresek.
De te biztos olyan szerencsés vagy, akinek még soha nem kellett új munkát keresnie....
Na több véleményedre nem vagyok kíváncsi, még egyszer mondom : A KÉRDÉSEM NEM HOZZÁD SZÓL! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!