Azt honnan lehet megtudni, hogy egy adott edzéssel kb mennyi kalóriát égettem el?
Azért lenne jó tudni, mert pl nem kéne ugyanannyit enni pihenőnapon, amikor nincs edzés, de hogy én mennyivel fogyasztok kevesebbet, arról fogalmam sincs.
Azt pedig nem szeretném, hogy esetleg egy egész hónapig rossz étrenden éljek, és a hónap végi negatív tapasztalatok miatt kelljen változtatnom, inkább belőném valahogy az elején.
Az a pulzusmérő nem hangzik rosszul, mennyiért lehet kapni már jó minőségűt?
Pihenő napon pont akkor kellene többet enned mint edzésnapon... mivel akkor regenerálódik a szervezeted...
Pont ezért értelmetlen így kiszámolgatni mindent... az a lényeg, hogy átlagosan kcal pluszban vagy, vagy átlagosan kcal mínuszban... nem pedig, hogy minden nap tökéletesre belődd az étrendet valami hülye elv alapján..
Nem tudtam hogy pihenőnapon kell többet enni :O
De köszi hogy tájékoztattál?
Azt viszont nem értem, hogy amikor intenzív munka van (edzés), akkor miért nem kell pótolni jó sok tápanyaggal a jó sok izommunkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!