Zen Bu Kan Kempo mennyire jó utcai önvédelemre?
Figyelt kérdés
Szeretnék önvédelmet tanulni, amit az utcán is tudnék használni, ha mondjuk nem tudom békésen elintézni a dolgot. Volt már rá példa, hogy belém kötöttek és akkor jöttem rá, hogyha nem tudom ezt békésen elintézni, akkor komoly bajom is lehet. Szerencsére semmi sem történt, de történhetett volna. Szóval szerintetek ez jó lenne? Nem ajánlásokat kérnék, hanem szimplán, hogy ezzel megtudom-e magam normálisan védeni. A válaszokat előre is köszönöm.:) 16/f2017. febr. 13. 23:38
1/2 anonim válasza:
Mint mindegyik stílusnál, itt is tőled függ. Szerencsétlen stílus nem tehet róla, ha egyesek nem tudják használni. Tanuld meg használni és kész, ha tetszik, akkor csináld!
2/2 anonim válasza:
Én, kempózom,és hidd el, hogy nagyon jó, fôleg az ilyen utcai önvédelemre. Mellseleg minden porcikádat megmozgatja! ☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!