Focizok! Délelőtt vannak a meccseim! Nem tudok futni, mert olyan szinten vagyok gyenge! A kezem es a lábam annyira gyenge hogy egy sprintbe belahalnék! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Focizok! Délelőtt vannak a meccseim! Nem tudok futni, mert olyan szinten vagyok gyenge! A kezem es a lábam annyira gyenge hogy egy sprintbe belahalnék! De délután sprintelek mint állat! Akkor nincs semmi bajom! Szoval lessz szombaton meccsem és, félek hogy gyenge leszek! Mit tegyek?2017. febr. 1. 20:59
1/5 anonim válasza:
Honnan tudod h felcserélnek? mellesleg,ha nem bírsz futni,akkor hagyd abba ezt a sportágat és menj sakkozni.
2/5 anonim válasza:
Nem tudom mitől lehet ez, talán a fáradságtól, hogy annyira fáradt vagy még délelőtt, hogy nem tudsz futni.... Eszel rendesen ? (jó bőséges reggeli, hiszen az energia abból származik...) Ha a fáradságtól, akkor nagyon korán fekvés, és akkor nem olyan megterhelő a korán kelés...
3/5 anonim válasza:
Próbálj meg felpörögni( jó, ritmusos zene amit szeretsz), vagy kávé, nem tudom neked mik az igényeid. Pörgés, pörgés és sok-sok vitaminban és szénhidrátban gazdag kaja! Mert ebből jön az energia!
4/5 anonim válasza:
Utolsó válaszoló te inkább poétának menj a rimekbe szedett tanácsaiddal:)
5/5 anonim válasza:
Mellesleg,ha sprinteltek edzésen (ha egyáltalán ez is van),akkor edzésen is meghalsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!