Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Már adhatok neki délelőtt is...

Már adhatok neki délelőtt is valamit a tápszer helyett vagy még várjak vele?

Figyelt kérdés

Már lassan egy hónapja hozzátáplálom:Nemsokára 5 hónapos lesz. Adjak neki délelőtt is pépes ételt vagy ég maradjak a délutáninál csak?

Reggelizik 7-8 között, néha fél 9kor (függ az ébredéstől és, hogy eszik e hanjalban vagy nem) és 3 óra elteltével már kér megint. Ilyenkor mit adjak neki? Gyümölcsöt? Aztán perszejön az ebéd ami tápszer, 3 óra után adok neki vagy gyümölcsöt vagy répát gyümölccsel, óra-másfél óraután már kér enni. És aztán már csak tápszert adok neki.

2014. ápr. 2. 13:10
 1/1 anonim ***** válasza:
Persze. Reggelire kapjon tápszert, tízórai környékén nyugodtan adj neki gyümölcsöt, ebédre el lehet kezdeni szerintem kóstoltatni a főzelékeket, majd még tápszer ugye, mert nem eszik meg belőle olyan sokat még a főzelékből. Előbb mindig főzeléket vagy pépes ételt add, utána a tápszert. Délután akár adhatsz neki tejpépet is tápszer helyett. Vacsorára meg tápszer. Én így csináltam mind a 2 gyerekemmel és a 3-dikkal is így fogom. Persze, ha a baba is így akarja:)
2014. ápr. 2. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!