Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Csak szerintem hülyeség a sport?

Csak szerintem hülyeség a sport?

Figyelt kérdés

most nyilván nem arra gondolok h. egészség megőrzés meg ilyesmi, hanem a nagy kultusz ami körülötte forog.

Pl: nem érdekel az olimpia, a sporthirek, fotbal stb. Nen is értem miért kell költeni ilyesmire, és mit szeretnek benne mások..

2017. jan. 31. 20:53
 1/7 anonim ***** válasza:
Sose nyertél még semmit igaz?
2017. jan. 31. 20:56
 2/7 A kérdező kommentje:
ez igaz, sosem sportoltam
2017. jan. 31. 21:00
 3/7 anonim ***** válasza:

Nah hát ez pont olyan, ha nem vagy vallásos akkor lehet kérdezni, hogy minek annyi templom, meg pap.

Sokaknak tetszik, méghozzá annyira, hogy azokból az emberekből fenntartja magát a sport vagy adott sportág akik ezt szeretik, jegyek, sportfogadás, sokan nézik így reklám/szponzorbevételek is vannak. A kapitalizmus már csak ilyen..

Azt már csak nem szeretnéd megszabni, hogy egymagánember mire költi a pénzét?

Még az államilag támogatott sport se lenne hülyeség a kérdés csak az, hogy mekkora költségvetésből mennyit szánnak rá, na itt már vannak malőrök, ha úgy tetszik mutyik, amiket elsőkézből ismerünk.. :)

2017. jan. 31. 21:20
 4/7 anonim válasza:
Egzakt válasz: Nem. Churchill ist ezt gondolta. Én meg nem ezt gondolom.
2017. jan. 31. 21:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Az iskolai sport meg a mindennapos tesi, meg a túlzott focimánia az hülyeség. Én például rühellem a testnevelést, mert tök mindegy mit csinálok 3-as vagyok. De viszont elmegyek futni, lefutok 5000 métert az jólesik. Csinálok 100 fekvőtámaszt, az jólesik.
2017. jan. 31. 23:03
 6/7 anonim ***** válasza:
Én úgy gondolom, mindenkinek más az érdeklődési köre. Én imádom a sportot nézni, űzni is. Én ebben nevelkedtem, sportot nézünk a tévében, kisgyermek korom óta mozgok, sportolok valamit, mert erre tanítottak. Nekem a londoni, riói (2008-ban még túl kicsi voltam) olimpia nézése hatalmas élmény volt, éjszaka felkeltem, hogy nézzem a sportolókat, sírtam, örültem, szomorú voltam. Engem meg lehet, hogy egy más olyan dolog hagy hidegen, ami másnak akár az életét jelenti.
2017. febr. 1. 17:45
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem pl:a dagadt Churchill is így gondolkozott...

Én inkább egyes sportok túl favorizálását nem szeretem.Ld.:foci...milliárdokat költrá a kormány és mi a haszna? SEMMI!!!

Na ezt én megszüntetném.

2017. febr. 10. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!