Csak szerintem hülyeség a sport?
most nyilván nem arra gondolok h. egészség megőrzés meg ilyesmi, hanem a nagy kultusz ami körülötte forog.
Pl: nem érdekel az olimpia, a sporthirek, fotbal stb. Nen is értem miért kell költeni ilyesmire, és mit szeretnek benne mások..
Nah hát ez pont olyan, ha nem vagy vallásos akkor lehet kérdezni, hogy minek annyi templom, meg pap.
Sokaknak tetszik, méghozzá annyira, hogy azokból az emberekből fenntartja magát a sport vagy adott sportág akik ezt szeretik, jegyek, sportfogadás, sokan nézik így reklám/szponzorbevételek is vannak. A kapitalizmus már csak ilyen..
Azt már csak nem szeretnéd megszabni, hogy egymagánember mire költi a pénzét?
Még az államilag támogatott sport se lenne hülyeség a kérdés csak az, hogy mekkora költségvetésből mennyit szánnak rá, na itt már vannak malőrök, ha úgy tetszik mutyik, amiket elsőkézből ismerünk.. :)
Nem pl:a dagadt Churchill is így gondolkozott...
Én inkább egyes sportok túl favorizálását nem szeretem.Ld.:foci...milliárdokat költrá a kormány és mi a haszna? SEMMI!!!
Na ezt én megszüntetném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!