Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Lenne valaki a "netes edzőm"?

Lenne valaki a "netes edzőm"?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Arról van szó, hogy szeretnék elkezdeni futni, és olyan valakit keresek, aki szívesen lenne az edzőm a neten keresztül. Egyedül mennék futni, minden nap vagy kb két naponta. Akinek van hozzám türelme, és tetszik az ötlet (no meg azért ért is hozzá :)), írjon nyugodtan. E-mailben írogatnánk, vagy itt, nekem mindegy. Igazából a legfontosabb, hogy legyen ösztönzésem, tutira elmenjek futni, meg legyen szervezve, mert egy kicsit fogyni is szeretnék vele, szóval egészséges étrend, stb... Minél előbb, annál jobb :) Előre is köszi!
2010. máj. 4. 17:12
 1/3 anonim ***** válasza:
ugye nem lány vagy? márcsak a futás miatt kérdezem:D
2010. máj. 4. 17:20
 2/3 anonim ***** válasza:

Csak futni szeretnél? Miféle ösztönzés kéne ahhoz, hogy tényleg elmenj futni? Hogy gondoltad ezt a "megszervezést"?

Én gyakorlatilag úgy tanultam meg futni, hogy a középiskolai tesitanárom "megtanított". Olyan fajta, aki nem tűri a sumákolást - ha megállsz gyalogolni cooper közben, nincs gond, de legközelebb újrafutod. Ha tudja, hogy tudsz te gyorsan is futni, mégis azt látja, hogy lazsálsz, azt sem bírja. Szóval így igencsak gatyábarázós emberke, én tisztelem ezért 9. elején még egy kilométert sem tudtam megállás nélkül lefutni, egy-másfél évvel később már hatot-hetet is. Kellett hozzá ez a tanár, viszont sokkal jobban kellett hozzá az én akaratom. Neked is csak az akarat kell hozzá szerintem, aztán futsz úgy, ahogy bírod.

2010. máj. 4. 17:20
 3/3 balazs00xx ***** válasza:

elsősorban magadban kéne ezt 100% ig eldönteni

magadat ösztönözd ne mások téged ! a futás pedig önmagába kevés a fogyáshoz , napi 2 óra kardió és komoly étrend változás , szénhidrátok elhagyása helyette sok fehérje bevitel.

;) ( 6 hónap alatt 22 kg zsír ment le rólam és izomjött fel testípítő ezdéseel)

2010. máj. 6. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!