Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyire megterelő...

Szerintetek mennyire megterelő a tenisz vagy a kajakozás?

Figyelt kérdés
erő az lenne hozzá de biztosra megyek.

2017. jan. 5. 22:11
 1/4 anonim ***** válasza:
A tenisz kevesbe megterhelo, inkabb gyorsnak kell lenni, a kajak viszont eleg rendesen igenybe veszi a hat- es karizmokat.
2017. jan. 5. 22:22
 2/4 anonim ***** válasza:
40%

Attól függ, verseny szerű vagy hobbi... én egyik hobbim tavasztól őszig a természet fotózás a dunán..

Lakik egy haverom szegeden, de heti 1* hétfőn mindig jön fel pestre, nem egyszer csorogtam már le kajakkal...

2017. jan. 6. 07:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Tenisszel vigyázz, mert 50-60 körüli ismerőseimnek a könyöke ha bedurran dolgozni nem tudnak :D
2017. jan. 6. 08:15
 4/4 anonim válasza:
országos 5.teniszező vagyok. egyáltalán nem megterhelő csak ki kell használnod megfelelően az energiát és megfelelő technikával hatalmasat tudsz üti nagyon kevés erővel. kajakozom is néha kenuzom az inkább megterhelő. először nagyon izomlázad lesz mindenhol.
2017. jan. 8. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!