Mi volt a legdurvább sportsérülésetek? Utána teljesen felépültetek?
Azért kérdezem, mert 2 hónapjs volt egy komoly sérülésem. A térdkalácsomból egy darab letörött.
A doki min. 1,5 év kihagyást jósolt szerencsés esetbe. Ha nincs szerencsém lehet, hogy egy életre be kell fejeznem a sportot. :(
Szertornán leestem a gerendáról, és nagyon szarul voltam ezért hazamentem.Akkoriban esténként mindig futottam, és isten se tudja hogyhan, de akkor este elszakadt az egyik bokaszalagom részlegesen a másik meg teljesen.1 év volt a felépülés, de minden sportot abbahagytam.Aztán mikor már tesiórán is kiment folyton a bokám mikor léptem egyet, elkezdtem focibíráskodással foglalkozni.1 év alatt úgy megizmosodott a lábam, hogy már csak akkor érzem a sérülést ha front közeleg!
L15
Estem már bringával 50 fölött úgy, hogy még 2-en átmentek rajtam bringával (országúti) és horzsolásokkal, zúzódással megúsztam. De részegen sikerült úgy elesnem egy kis lépcsőn, hogy eltört a kisujjam. Ennél nagyobb bajom még nem volt.
De volt ismerősöm, akinek nyílt törése volt, vagy úgy hogy szétvágták a lábukat 10 centi hosszan és mélyen (lehetett látni a dolgokat ahogy mozognak a lábában), vagy olyan akit elütött az autó és majdnem ott maradt és ők jóval hamarabb rendbe jöttek, mint ahogy a dokik megjósolták. (több profi sportolót is ismerek, akik rekord idő alatt újra visszatérhettek a versenyszerű sporthoz... kb. a megjósolt idő harmadánál-felénél )
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!