Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi volt a legdurvább sportsérü...

Mi volt a legdurvább sportsérülésetek? Utána teljesen felépültetek?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem, mert 2 hónapjs volt egy komoly sérülésem. A térdkalácsomból egy darab letörött.

A doki min. 1,5 év kihagyást jósolt szerencsés esetbe. Ha nincs szerencsém lehet, hogy egy életre be kell fejeznem a sportot. :(

2010. máj. 4. 11:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

én tavaly leestem a lovamról egy ugrás után nem tudom hogy történt de térdre estem, utána nem tudtam ráálni a lábamra (de mondjuk visszaültem)és pont aznap volt az évzáró :S

a térdemre estem és ott meg egy kicsit feljebb vertem be (szal nem teljesen térdre, hanem egy kicsit feljebb) és baromira fájt bedagadt nem tudtam menni meg mozgatni és a bal kezemre is estem az alkalomra alulról és az is bedagadt nagyon és nagyon fájt de felépültem :)

azért egy 165 cm-ről leesni gyors vágtából térdre nem semmi...

és veled mi történt?

2010. máj. 4. 11:56
 2/13 A kérdező kommentje:
Én a kosármeccsünkön estem el. Egy gyors indításnál én voltam elől, az ellenfél játékosa a gyűrű alatt kitette a lábát elém. Én se tudtam ráállni a lábamra (még most se). Mentőt kellet hívni és csak úgy tudtak bevinni a kórházba, hogy elaltatak.
2010. máj. 4. 12:02
 3/13 anonim ***** válasza:

Az én esetem:

2004-ben egy bajnoki meccsen elszakadt a bokaszalagom, a vádlim, eltörött a sípcsontom ás a lábfejcsontom.

A felépülés után (9 hónap) el kellett volna mennem egy fél szezonra kölcsönbe, de nem voltam hajlandó, illetve a gimi mellett nem lett volna könnyű, ezért abbahagytam. Pedig a sérülés előtt tagja voltam a tavalyi U-20-as VB harmadik csapatnak.

Ma már semmi baja a lábamnak, de biztonsági okokból mindkét lábamon (azóta a másik is elszakadt...) bokarögzítőt hordok játék közben.

Tehát láthatod, hogy idővel rendbe jössz, függ a szorgalomtól, az alázattól, és hogy milyen kezeléseket tudsz megfizetni. Remélem rendbe jössz! Jobbulást!

2010. máj. 4. 12:05
 4/13 A kérdező kommentje:
Remélem igazad van és tényleg rendbejön a térdem.
2010. máj. 4. 12:16
 5/13 anonim ***** válasza:

Igaz, hogy ez nem sportsérülés, de leestem a fáról és nyílt törésem lett (a karom tört el). Ezután hagytam abba a röplabdázást, versenyszerűen játszottam. :(( A mai napig érzem, pl. amikor időváltozás van.

20/L

2010. máj. 4. 12:18
 6/13 anonim ***** válasza:
engem mindig agyonrugnak meccseken és 1szer volt 1olyan h belémszáltak hátulrol és ugyestem rá a kezemre h a csuklomban az 1ik csont kicsuszott(bört nem szakitotta át) a másik meg darabokra tört.mikor pályárol lesétáltam alig tuttak meggyözni h mennyek röntgenre mer elötte még semmim se tört el és nem hittem h ilyen komoly. este 9ko mehettünk be a baleseti sürgösségire és szeptembertöl decemberig vállig gipszbe voltam, amin belül 1szer eltört megint...xD
2010. máj. 4. 12:49
 7/13 anonim ***** válasza:
nekem hálaistennek annyi, hogy foci közben mikor léptem volna el ráléptek a lábamra, az leragadt a térdem kicsit megcsavarodott és megnyúltak a szalagjaim. 2 napig bicegve jártam, és örök életre az amúgy is laza szalagjam szinte mindig meghúzódnak...
2010. máj. 4. 16:19
 8/13 anonim ***** válasza:
Nekem még fősulis koromban volt egyszer, hogy a testnevelés tanszék bemutatójára készültünk, és egy trambulin ugrásnál részlegesen elszakadt a térdszallagom. Rá egy évre már 100 kilóval tudtam guggolni, és ippon shobu szabályrendszerben verseny karatézni.. Szóval az emberi test (amíg fiatal) rendkívül gyorsan képes regenerálódni!
2010. máj. 5. 21:36
 9/13 A kérdező kommentje:

Köszi a választ.

Én még fiatal vagyok, úgyhogy remélem tényleg tud regenerálódni. Csak ha az orvos ilyet mond az kicsit ijesztő tud lenni...

2010. máj. 5. 22:04
 10/13 anonim ***** válasza:
rotátor köpeny szakadás,testépítő vagyok,sose leszek sajna már 10%os,bemelegítés!!!!!!!!!!!!!!!a legfontosabb
2010. máj. 7. 00:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!