Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy ne legyen...

Mit tegyek, hogy ne legyen férfias testalkatom, ne ijedjenek meg tőlem a pasik, de az edzést se hagyjam abba? 19/l

Figyelt kérdés
2016. dec. 21. 03:30
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Hát ha olyan vagy, mint azok az izomhuszár férfiak barnára festve olyan szép arányos testalkattal, hogy a fejük eltűnik a vállaik között, akkor egyértelműen fúj.
2016. dec. 21. 11:49
 12/20 anonim ***** válasza:
Lány vagyok, kíváncsi lennék én arra a férfias testalkatra, mert nekünk még egy pici izmot is sokkal nehezebb felszedni...
2016. dec. 21. 14:22
 13/20 anonim ***** válasza:
Hagyd abba a koxolást.
2016. dec. 21. 15:09
 14/20 A kérdező kommentje:
2016. dec. 21. 17:03
 15/20 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon bejön ez a forma. A hosszú hajad nőiessé tesz. Maradj nőies, de légy büszke a formádra. Megdolgoztál érte. Nem hagynám elveszni. Inkább olyan pasit keress, aki értékeli. Lehet mást is értékelni fog benned.

Szívesen megnéznélek más pózban is. Ha akarod az arcodat takard ki.

2016. dec. 21. 17:09
 16/20 anonim ***** válasza:
65%

pl ne a korosztályodban nézelődj,mert a 19-20 éves sokszor szexuálisan tapasztalatlan srácoknak az ilyen tetovált magamutogató magabiztosabbnak tűnő nőiesebb kancák lehetnek ijesztőek.

26-30 fölötti palik viszont elintéznek téged,ott nem lesz para.

ha pedig nem úszogumisodsz el,megmarad a derék csípő arányod,akkor férfias sem leszel.

2016. dec. 21. 20:09
 17/20 anonim ***** válasza:
12-es vagyok, szerintem ez teljesen rendben van, egyáltalán nem férfias! :)
2016. dec. 22. 18:07
 18/20 anonim válasza:

6-os vagyok, szerintem nem tűnsz rémisztőnek, ahogy előtem is írták a hosszú haj nőiessé tesz, a képen nemigazán kivehető, de gondolom a popsiformáló gyakorlatok sem állnak messze tőled, innentől meg szerintem nem zavaró, hogy van némi izmod. Mondjuk egy vékony/csontos srácnak lehet, de hát mindenkinek nem lehet tetszeni.

Mindentől függetlenül próbálj hangsúlyt fektetni a nyújtó/lazító gyakorlatokra, hogy ne váljanak kötötté az izmaid, elérd a padlót lehajolva a két kezed a hátad mögött, illetve úgy általában megőrizd a nőies hajlékonyságod. (Én gyúrós pasiknál láttam olyat, hogy a csávó egybe fordul nyak törzs, minden, mert a sok gyúrás mellett abszolút nem volt levezetés/nyújtás, de ha ilyen közegben mozogsz biztos te is láttál már ilyesmit. Ezt kerüld el, a pasik meg csorgatni fogják így is a nyálukat ;)

2016. dec. 23. 09:19
 19/20 anonim ***** válasza:
Ez egyáltalán nem férfias. Meg gondolom nem ilyen pózban sétálgatsz.
2016. dec. 23. 09:30
 20/20 anonim ***** válasza:
Az én feleségem is pont ilyen. Imádom!!! Nem is kellene másmilyen, gizda testalkat.
2016. dec. 23. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!