Mit tegyek, hogy ne legyen férfias testalkatom, ne ijedjenek meg tőlem a pasik, de az edzést se hagyjam abba? 19/l
Nekem nagyon bejön ez a forma. A hosszú hajad nőiessé tesz. Maradj nőies, de légy büszke a formádra. Megdolgoztál érte. Nem hagynám elveszni. Inkább olyan pasit keress, aki értékeli. Lehet mást is értékelni fog benned.
Szívesen megnéznélek más pózban is. Ha akarod az arcodat takard ki.
pl ne a korosztályodban nézelődj,mert a 19-20 éves sokszor szexuálisan tapasztalatlan srácoknak az ilyen tetovált magamutogató magabiztosabbnak tűnő nőiesebb kancák lehetnek ijesztőek.
26-30 fölötti palik viszont elintéznek téged,ott nem lesz para.
ha pedig nem úszogumisodsz el,megmarad a derék csípő arányod,akkor férfias sem leszel.
6-os vagyok, szerintem nem tűnsz rémisztőnek, ahogy előtem is írták a hosszú haj nőiessé tesz, a képen nemigazán kivehető, de gondolom a popsiformáló gyakorlatok sem állnak messze tőled, innentől meg szerintem nem zavaró, hogy van némi izmod. Mondjuk egy vékony/csontos srácnak lehet, de hát mindenkinek nem lehet tetszeni.
Mindentől függetlenül próbálj hangsúlyt fektetni a nyújtó/lazító gyakorlatokra, hogy ne váljanak kötötté az izmaid, elérd a padlót lehajolva a két kezed a hátad mögött, illetve úgy általában megőrizd a nőies hajlékonyságod. (Én gyúrós pasiknál láttam olyat, hogy a csávó egybe fordul nyak törzs, minden, mert a sok gyúrás mellett abszolút nem volt levezetés/nyújtás, de ha ilyen közegben mozogsz biztos te is láttál már ilyesmit. Ezt kerüld el, a pasik meg csorgatni fogják így is a nyálukat ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!