Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit tegyek a túlsúly leküzdésé...

Mit tegyek a túlsúly leküzdésében?

Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok ... igen fiatal vagyok még ehez egyesek szerint , de szerintem itt az ideje, hogy elkezdjek fogyókúrázni. Városban lakok nincs udvarunk, sem elég hely az edzéshez. Konditeremhez még fiatal vagyok, van valami esély, otthoni edzés amihez nem kell beszerezni edzőgépeket?

2016. dec. 10. 23:10
 1/6 anonim ***** válasza:

Elsősorban az étkezésedet kellene rendbe tenni, ha fogyni akarsz, persze mozogni úgyis kell az egészséghez, az sosem rossz ötlet.

Teljes testsúllyal edzhetsz.

2016. dec. 10. 23:32
 2/6 anonim ***** válasza:
*SAJÁT testsúllyal, bocs.
2016. dec. 10. 23:33
 3/6 anonim válasza:
futás mszigeten, de egyértelműen az étkezésen kell változtatnod.
2016. dec. 10. 23:38
 4/6 anonim válasza:
ne csináld azt hogy nem eszel, hanem csak iktasd ki a zsíros és egészségtelen ételeket
2016. dec. 10. 23:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Csak én vagyok ilyen mázlista hogy bármit iszok eszek már 4 éve nem változott a testsúlyom?
2016. dec. 11. 07:25
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Mellesleg én elégedett vagyok de egészség ügyi panaszok elkerülése miatt szeretnék ezen változtatni. Ismét köszönöm!
2016. dec. 13. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!