Milyen mozgás/edzés illik hozzám? Mik ajánlatosak kis túlsúlyhoz? Önbizalom növeléshez, állóképességnöveléshez?
Lány vagyok,erős csontozatú vagyis genetikailag kövèr
Sokat fogytam vagy 20kg-t egy èv alatt
Szeretnèk fogyni mèg de erősödni vagyis akkor gondolom a kettő együtt szálkásítani. Jókat eszem mármint egèszsèges èteleket, számolom a kalóriákat ès mindig megnèzem mibe mennyi van. Hajlamos vagyok ezt túlzásba vinni mármint hogy van hogy nem merek bűnözni mert akkor úgy èrzem el kell mennem lemozogni. A problèma az hogy nincs hova. 163cm vagyok ès 70kg. Úszok jelenleg,ès futni járok a baj hogy felváltva de mègis unom. Valami izgiset szeretnèk újat kipróbálni
Mindenhol van feleslegem nem látszik annyira de èn tudom hogy ott van ès izmot szeretnèk oda
Szóval egy jó kis zsírègető edzèsforma kène amit suli után tudok csinálni ès min 90perces. Lehetnek fizetősek is
Vidèki vagyok Pest megye:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!