Miert félek verekedés előtt ha az ellenfél nagyon agressziv mit tegyek ilyenkor?
Figyelt kérdés
Eddig nem volt hasonlo helyzetem pedig volt par alkalom hogy buliban vagy utcan verekedtem de senki nem volt felém ilyen bátor latom nem tart tőlem kicsit sem es nagyon agressziv tipus es ez vegett kellemetlenul is ereznem ha ellene kellene mennem mert meg ilyet nem ereztem veszekedes konfliktus közben...mit tegyek?2016. dec. 5. 22:21
1/1 anonim válasza:
Ne verekedj, ilyen egyszerű. Elvégre mi lesz az eredménye? Vagy helybenhagyod, vagy ő hagy téged helyben. Szerencsésebb esetben szétszednek titeket mielőtt komolyabb baja esne egyikőtöknek. De gondolj bele, mi történik utána?
A vesztes fél (ha lesz olyan) tisztelni fogja a másikat? Esetleg bocsánatot kér vagy ilyesmi?
Valószínű visszavágót akarna, hogy lemossa a szégyenét.
A verekedés soha nem vezet jóra. Inkább beszéljétek meg bölcsen a problémátokat és lehetőleg kössetek békét, esetleg barátságot.
Ha nem lehetséges, akkor kerüljétek egymást és ha mégis összefuttok légy barátságos és kerüld a feszültséget kiváltó szemkontaktusokat, csípős megjegyzéseket.
Hidd el, az a legjobb harc, amit elkerülsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!