Hogyan legyen ilyen testem?
Figyelt kérdés
Tudom ez így elsőre furán hangzik de a lényeg hogy cosplayezni szoktam(con,play it) es most elég vékony karaktert néztem ki magamnak ezért szeretnék olyan ,,edzéstervet" kérni amivel elérhetem ezt.
2016. nov. 28. 14:47
2/4 anonim válasza:
kiindulási alaptól függ,mert az ennyire vékony derék és szűk bordaketrec az genetikai adottság.
de rákereshetsz polgár ildikó edzésére,étrendjére,ő ilyen nagyon vékony derekú,nyúlánkabb alkatú fitnesz modell és szépségkirálynő.
de amúgy konditeremmel,pontos étrenddel és genetikai alap adottságokkal érhető el,vagy közelíthető meg.
3/4 anonim válasza:
Szerintem egy izmos női testen minden jól áll. Pl Kiss Virág kategóriára gondolok.
4/4 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek :)
2016. dec. 10. 19:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!