Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért nézi le és oktatja ki a...

Miért nézi le és oktatja ki a legtöbb ember az olyan társait, aki másban tehetséges, de utál/nem tud sportolni?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 30. 16:32
 1/5 anonim ***** válasza:

Röviden:evolúciós késztetés.A szebb,ügyesebb,erőssebb,kitünni vágyóbb emberek sikeresebben választanak,válogatnak párt maguknak,választják őket,vagy kerülnek előnyösebb pozicióba.A sport is lényegében a dominancia bemutatása."Gyorsabban úszom,mint te!pl"

De ne keseredj,ismerek egy srácot,aki igazi kétbalkéz volt kiskorában,majd csinált egy fizetős weboldalt,és most nem tudom hány száz millája van:).Nagy az Isten állatkertje.

2010. máj. 1. 00:54
 2/5 anonim ***** válasza:

Csak akkor nézik le ha siránkozik hogy miért vékony formás lányok/izmos fiúk tetszenek az embereknek.

Engem az szokott felhúzni hogy ha jönnek ide hogy ők nem akarnak mozogni, de mégis véknyak6izmosak akarnak lenni.

2010. máj. 1. 12:51
 3/5 A kérdező kommentje:
Én nem szeretek sportolni (minden, amivel próbálkoztam, kudarc. Még a röplabda is, amit úgy szeretek is csinálni, csak meccsezni nem tudok még mindig), az alakommal nagyjából meg vagyok elégedve, és azt mondják, hogy sok mindenben vagyok tehetséges, ami művészeti és irodalmi ágon fut. Ehhez értek. Szeretek itthon ülni és olvasgatni, meg rajzolni. Írok, rajzolok, képeket készítek, fordítok, meg ilyesmik. És nekem ez így jó. Mégis mindig kioktatnak az iskolában, hogy járjak el ilyen-olyan szakkörökre, meg csak úgy sétálni, meg az osztálytársaimmal lógni, mert hogy az "olyan jó móka". *sóhajt* Már akinek...
2010. máj. 1. 22:35
 4/5 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Ha mindenáron erőlteti akarod a sportot,próbáld az egyéni sportokat.Csapatsportra nagyon sokan nem alkalmasak.

Persze nem akarlak kioktatni :D.

2010. máj. 1. 23:52
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy ismét válaszoltál, kedves első. És nem akarok semmit. Tesizni se, csak azt muszáj :D
2010. máj. 2. 02:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!