Milyen sportot érdemes elkezdeni 19 évesen?
Figyelt kérdés
Eddig csak futni jártam, és ezt szeretném is folytatni, de emellett szeretnék valamit sportolni, olyan sportot amihez igazán kötődhetek. Szeretek szabadban lenni, a kedvenc évszakom az ősz és a tél, nagyon szeretem a hideget. Labdajáték nem jöhet szóba, mert nem szeretem őket. Alapvető tánc sem, csak a jégtánc. Ezekre gondoltam: műkori/gyorskori/jégtánc, lovaglás, TRX, MMA, box, cross sport, vívás... Ezek közül vagy más sportok közül melyiketlenne érdemes elkezdenem ennyi idősen amiben sikerélményem lenne és nem néznének ki hogy nem 4 éves korom óta csinálom. :/2016. nov. 26. 17:10
2/8 A kérdező kommentje:
kenura nincs lehetőség a környéken, de a karate jónak tűnik, utána nézek :)
2016. nov. 26. 18:17
3/8 anonim válasza:
Box. Szivbol javaslom. Van benne minden, es nagyon jo a kozosseg.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat, a box nagyon érdekel egyébként, csak nem tudom. Lehet kinéznének lányként, nem? Vagy pont fordítva?
2016. nov. 26. 19:57
6/8 A kérdező kommentje:
Dejo :) és ahova jársz ott hogy fogadtak? Csak kíváncsi vagyok
2016. nov. 26. 21:11
7/8 anonim válasza:
A lovaglást nagyon tudom ajánlani! :)
Igaz,ha már nagyon benne vagy,és saját lóval akarsz,az "kissé" költséges,viszont megoldható.
De előtte sokáig oktató lóval lennél, gondolom,nem sajáttal kezdenél egyből :D
Eléggé meg tud téged mozgatni,a szabadban is vagy közbe,és életre szóló barátságokat is tudsz kötni akár :D ( legyen az ló,vagy ember,bár a lóval nagyobb az esély,mert könnyen beléjük szerelmesedhetünk <3 )
És ezek mellett még így is 1000 féle szakágból választhatsz,ha bele kezdesz :) ( pl.: Angol lovaglás ( Díjlovaglás,díjugratás stb... ) Western ( Hordókerülés stb.. ) )
és még tudnám sorolni,hogy miért is tudom ajánlani :)
Bocsánat,ha kissé túl hosszú választ írtam ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!