Mi értelme van így a testzsírmérőnek?
Figyelt kérdés
Olyan mérőm van amin magasságot és kilót is be lehet álltani. Na most a testzsír százalékot a gép az szerint mutatja, h hány kilót írok be. Ha 110 kg-ot írok 50% ha 65 26%. Amúgy 80 kg vagyok. Most akkor számok alapján mond egy általános adatot, h általában egy 110 kilós embernek mennyi a testzsírszázaléka vagy mi?
Nem azt kéne mutatnia 65 és 110 kilósan is amit 80 kilósan? Hiszen a zsírom mértéke nem változik attól, h más kilót írok be. Azt a bmi érték mutatja. Szóval nem értem.
2016. nov. 26. 00:16
1/2 anonim válasza:
Az ilyennek semmi értelme...
Ahogy azoknak a kínai vackoknak sincs, amiknél két elektródát kell megfogni, és ennek eredményeként kiír egy random számot.
Ennek ellenére van értelmes testzsír mérő, csak nem ilyen 5 ezer forintos mérlegek környékén kell keresgélni
2/2 A kérdező kommentje:
20 ezerert vettem. Omron marka. Nem hiszem h olcso vacak lenne.
2016. nov. 26. 13:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!