Miért röhögnek ki az osztálytársaim mert capoeirázom?
Figyelt kérdés
Nemrég kezdtem a sportot és imádom, de a suliban lenéznek miatta. Azt mondják hogy csak "nevetséges ugrabugra". Miért van ez? Mit kellene csinálnom?2016. nov. 25. 16:44
1/7 anonim válasza:
Majd ha kigyúrt hasfallal egy goa vagy tecno fesztiválon capoeirázva táncolsz és bomlanak utánad a jobbnál jobb csajok, majd akkor nem röhögnek... addig meg szard le őket...
3/7 anonim válasza:
Nincs határa, hogy az osztálytársak miért képesek kiröhögni. Ne foglalkozz velük.
4/7 anonim válasza:
szard le őket, és ne változz meg senkinek, mert az nem te lennél, akinek meg nem tetszik beka...
5/7 anonim válasza:
minek mondtad el egyáltalán?
abba a dologba most nem mennék bele,hogy hatékony vagy nem a kamuéra,de egy olyan edzés ami elvileg harci képességeket fejleszt,2x olyan hatékony ha az ellenfelek nem számítanak a használatára.
vagyis a meglepetés a titok ugyanolyan hatékony fegyver,mint az edzésen megszerzett tudás.
ezért máskor az ilyesmiből nem kell titkot csinálni,de veretni magad rá ritka nagy butaság.
mert aki vereti magát,annak bizonyítani is illene.
máskor legyél szerényebb és akkor nem jársz így.
6/7 anonim válasza:
Emlékszem kb ugyanez volt az akkori társaságomban, amikor elkezdtem bunyózni. Mondták, hogy fölösleges, meghogy semmire sem fogok menni vele, meg nem ér semmit. Aztán ha össze össze futok velük, akkor elég referencia hogy abból a 60kgs cingár gyerekből aki voltam már 90 fölött vagyok. Sőt van olyan is aki eljött hozzám edzeni, és ott ismertük meg egymást :D
7/7 anonim válasza:
Ha karatéra mentél volna azon röhögnének, ha kung fuzni, akkor meg azon..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!