Hobbit keresek, mit gondoltok, paintball vagy horgászat?
Nem tudok dönteni,paintball mint világ vonz,de a horgászat ,azon belül műcsalis része( és nem a sör+szalonna üldögélés fotelban pontyozás) pedig szintén,és még kint a szabadban minden gond nélkül "csak én és a kegyetlen vadon" alapon.
Eddig bicikliztem,de már kinőttem.
Én szívem szerint mindkettőt űzném, de egyelôre csak a horgászat van meg e kettő közül. Ha teheted, próbáld ki mindkettőt. Viszont a pecában ne várj gyors eredményeket, főleg, ha műcsalikksl akarsz halat fogni, mivel meg kell szoknia a kezednek a különféle típusok életre keltését.
Egyébként én is pergetek, kikérem magamnak, mikor a napernyő alatt ücsörgő pontyozókkal társítanak :) Persze több kilométert sárban, esőben vagy forróságban eddig senki sem vállalt be :)
Nem akarom leszólni,a pontyhorgászokat,főleg akik fűtött ilyen olyan sátor lakókocsi ,tehát szinte az otthoni fotelből 1 fokkal hidegebbe ülnek,értem én,hogy minek álldogáljon fagyoskodva,meg hogy az is teljes relax,kiszakadni a szürke hétköznapból.
De az valahogy annyira nem vonz engem,1 szál bottal ,1 oldaltáskával cserkelve a dunaparton keresve a halat,na az már igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!