Kivel tudnék a szobámba csináltatni egy makiwarát?
Figyelt kérdés
Milyen szakmaembere tudna nekem makiwarát csinálni a szobámba? Asztalos? Mivel ők foglalkoznak fával. És ha megkeresem tudni fogja hogy kell csinálni? Netről vagy valahonnan utána tud nézni?
Ilyen kéne nekem példaképp. Pár kép.
Ami fontos volna hogy ne falra szerelhető makiwara legyen. Meg, hogy szétszedhető és összerakható legyen amikor nem használom ne foglalja a helyet kényelmesen eltudjam tenni.
Azért kérdeztem, hogy eltudjak indulni valamerre.
Nem ez a szakmám. Nem értek a fához. Kérlek ne mondjátok azt sem, hogy hülyeséget mondtam ezzel az összeszerelhető elrakható dologgal. Mert én is csak ember vagyok és nem tudok mindent mint ahogy egy ember sem ért mindenhez a világon.
Válaszokat előre is köszönöm.
2016. okt. 7. 11:15
2/5 A kérdező kommentje:
Használtat nem szeretnék amit már valaki használt előttem.Újat szeretnék. De köszi. Ezt az ötletet meghagyom vésztartaléknak.
2016. okt. 7. 11:48
3/5 anonim válasza:
Vehetsz újonnan is onnan, szerintem. Mint ahogy én is újonnan veszek most fabábut. Nézz utána, hátha találsz újat.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi. Ezt az oldalt betudnád linkelni hátha van olyan is amit én keresek. Mert én idáog CSAK falraszerelhetőt találtam. Az meg nem jó. Zengenek a falak.
2016. okt. 7. 12:53
5/5 anonim válasza:
Végy egy 2,5 m-es deszka lapot, mondjuk 500 ft, veszel egy kötelet a gazdaboltba, 3 m, 200 ft. Ha van kerted, csak kiásod valahova, ha nincs, lehet kapni olyan fém dugaljat, amit le tudsz csavarozni a parketába, ha az van nálatok pl. vagy fogatot és arra ráilleszted a deszkát..hasonlóan, ahogy a képen is látod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!