Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen edzést csináljak ilyen...

Milyen edzést csináljak ilyen esetben? Mit ajánlotok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

163cm/57kg vagyok.Szeretnénk fogyni 5 kilót de nem is azon van a hangsúly hogy 52 kg legyek hanem hogy ne legyek ilyen gusztustalanul zsíros.Diétázni kezdtem járok edzőterembe de nem igazán kapok érdemben választ ott a kérdésemr mert azt válaszolják hogy majd 1 hónap múlva beszélhetünk róla mert hogy még nincs meg a kellő fizikumom(álloképességem)De én most szeretném tudni.Szóval szeretnék vékonyabb combokat,nagy feszes feneket (mert most elég semmilyen..)lapos hasat amennyire lehet és vékony karokat :D Milyen edzést javasoltok vagy miket csináljak többet?súlyzós edzés vagy aerob? Most heti 3 szor megyek terembe 15 perc bicaj bemelegítés aztán 10 külömböző gépet használok abból 5 a "karra" 5 pedig a "lábra".2 körben és mindegyiket 20 ismétléssel aztán a végén 15 perc bicaj.Valamint heti hány edzést javasoltok a cél érdekében?

Köszi!

23/l

2016. okt. 4. 16:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Olvasd el a sarga kapszulat nem kell gep ennyi mrg foleg nem a nagy segghez nagy comb is jar mondjuk nem mindegy most milyen de segged a guggolastol lesz ahhoz meg comb kell es nem csinalunk kor edzest van hatad melled vallad is
2016. okt. 4. 16:18
 2/4 A kérdező kommentje:

[link]

Kb így nézek ki mint a lány az első képen.Mármint a testem.

De szeretnék így kinézni szilikont leszámítva.

[link]

2016. okt. 4. 16:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Inkabb az elso kepen a lefogyott csaj
2016. okt. 4. 18:32
 4/4 anonim ***** válasza:

heti 3 edzés teljes test,ahogy minden kezdőnek,izomcsoportonként 1 gyakorlat 4-5 sorozat.

ha van felesleg is ahogy írod,akkor diéta.

esetleg ha marad erőd a 3 edzés emellett akkor pihenőnapokon elmehetsz kocogni,vagy lemész a terembe futópad,ellipszis.

a 10 gépet meg redukáld le kb 1-2re,mondjuk a melltámaszos evezés maradhat,meg a tricepsz csiga.

minden más gyakorlatot kézi és kétkezeses súlyzókkal csinálj.

2016. okt. 4. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!