A pankráció nézői tényleg nem tudják, hogy kamu, aminek szurkolnak?
Figyelt kérdés
2016. szept. 24. 19:14
2/13 anonim válasza:
tudjuk , de képzeld így is élvezzük...olyan ez mint egy sorozat férfiaknak inkább.
3/13 anonim válasza:
Ez olyan, mint a színház. A nézők is tisztában vannak ezzel. De az "előadás" hevében megfeledkezik az ember magáról.
Például, ha nézel egy jó filmet/ sorozatot és magával ragad a sztori és/vagy tudsz azonosulni egy szereplővel, akkor te is elkezdesz aggódni a sorsa miatt és szurkolsz neki. Pedig tudod, hogy nem valós az egész.
4/13 anonim válasza:
Dehogy nem. Ennek nem az a lényege hogy most kamu-e vagy valóság, ez is szórakoztatás ha azt vesszük. Ő nekik jó pénz, a nézők meg kifejezetten szeretik. Én is néha néha nézem, tudom hogy kamu, de kikapcsol és élvezem.
5/13 anonim válasza:
Szerintem a kérdező nem konkrétan a nézésre gondolt, hanem amikor előadják, hogy ki, milyen jó, meg istenítik, közben pedig az egész meg van játszva.
6/13 anonim válasza:
Hidd el, vannak olyan felnőttek, akik tényleg azt hiszik hogy valódi.Én is ismerek egyet, neki én magyaráztam el hogy nem valódi.
7/13 anonim válasza:
Ez a különbség a pankráció, és a magyar foci között. A pankráció egy színház, de komolyan csinálják, a focit próbálják komolyan csinálni, de csak egy színház....
8/13 anonim válasza:
Ez a kérdés már bennem is felmerült... Nem akarom leszólni őket, de az amikból simán kinézem, hogy nem tudják (nem akarják tudni), hogy kamu. A magyar nézőket nem tudom. Én a magam részéről pontosan tudom, hogy kamu, színház az egész. Némileg valóban szórakoztató, csak nem látom az értelmét az egész bohóckodásnak. Persze milyen értelmet is keresek? Szórakoztatás az egész, annak meg szódával elmegy. :-)
9/13 anonim válasza:
Ezek után engem az érdekelne mi alapján dől el, hogy ki nyer egy mérkőzést, vagy kié lesz az öv??
10/13 anonim válasza:
Mi alapján dőlt el, hogy Bruce Willis meghal az Armageddonban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!