Jól érzem, hogy ha egy sportolónak a számát visszavonultatják, azzal a jövő embereit nézik le és veszik semmibe? 23L
Értem, hogy szeretnének tiszteletett adni egy nagy sportolónak, aki sokat tett le az asztalra, vagy balesetben elhunyt, de azzal, hogy visszavonnak egy bizonyos számot, a jövő emberét nézik le és őket veszik semmibe.
Sok ember van, akinek a számok fontosak. Nekem az 31-es szám a kedvencem. Tegyük fel, hogy csatlakozni szeretnék egy csapathoz. Én szörnyeteg és gonosz ember vagyok, ha szeretném használni a kedvenc számomat? Tegyük fel, hogy a 31-es szám le van foglalva. Szó sincs arról, hogy én "nem tisztelem" a korábbi viselőjét a 31-es számnak, senkit sem nézek le, de nem érzem úgy, hogy hihetetlen szörnyeteg lennék, mert egész egyszerűen, kötődök egy számhoz kicsi korom óta.
Ráadásképpen, annak ellenére, hogy imádom ezt a számot, mégis ki vagyok én, hogy kizárólagosan, az "enyém legyen"? Egy szám nem lehet az én tulajdonom.
Másik példa! Tegyük fel, szeretek színházba járni, van egy bizonyos kedvenc helyem, ahova sokszor szeretek leűlni. Valaki kitalálja, hogy "irántam való tiszteletből", soha többé nem űlhet le senki más a kedvenc helyemre. Ezzel lényegében, úgy érzem, lenézném a jövő generációját és önzőnek gondolnám magam.
Mi értelme ennek a korlátozásnak? És tényleg hihetetlen szörnyeteg vagyok, mert van egy kedvenc számom? Miért kell így büntetni a jövő generációját, semmibe venni az embereket?
Általában azok a sportolók akik magas szintre jutnak, azok tisztelik annyira a sporttársaikat és a múlt nagy sportolóit, hogy ilyen apróságon kiboruljanak.
Aki egy számhoz jobban kötödik, mint egy kiemelkedő teljesítményt elért sportolóhoz aki lehet, hogy tragikus körülmények között elhunyt az nagyon nem való csapatsportágba.
Egy részt jól is érzed meg nem is. Jó ha egy portoló kiválló erexményeire hivatkozva vissza vonultatják a számát,hogy ne lehessen "össze keverni" vagy valami. De ne örökre 30-40 év mulva nem emlékeznek rá,onnantól használhatónak kéne lennie.
Volt hasonló problémám az ominozus 7es számmal,mert Becham is abban nyomta...és minden tirpák előszeretettel közölte VELEM hogy mennyire nem szereti Bachem-et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!