Hogyan bírhatnám tovább a futást?
Figyelt kérdés
Szombaton lesz egy verseny.. és 2 km kell lefutni időre , elég gyorsan.Az a baj hogy nem bírom ki hogy ne álljak meg( vagyis nem lehet megállni vagy kizárnak)Valami technika amivel tovább bírhatnám?A lábaimmal nagyobbakat lépjek vagy kisebbeket?Vagy lazán , vagy kicsit mereven tartsam a lábaimat hogy ne fáradjak ki olyan hamar?:S 15/L2010. ápr. 22. 19:17
1/8 anonim válasza:
Ez nem teknika kérdése, hanem edzettség. Pár nap alatt nem tudsz nagy változást elérni.
2/8 A kérdező kommentje:
hát nem vagyok edzett.. :S Csak kötelező menni :( Pedig én nem akarok ... úgy se bírom..:S
Ja és köszi a választ:)
2010. ápr. 22. 19:21
3/8 anonim válasza:
HA NEM VAGY EDZÉSBEN, AKKOR AZT AJÁNLOM, HOGY PRÓBÁLD AZ ELFÁRADÁSODAT JÓL ELNYUJTA.I. FUTÁS KÖZBEN LEGYÉL LAZA, KARODAT TARTSD LAZÁS KISSÉ BEHAJLITVA MAGAD MELLETT. A LÉGZÉSRE FORDITS NAGY GONDOT. ORRON BE SZÁJON KI. HA ERRE KONCENTRÁLSZ NEM LESZ GONDOD A HASI OLDAL NYILALÁSSAL. HA MÉG FIATAL VAGY ZAVARTASD MEG MAGAD ÉS SPRINTBEN LEVÁGOD AZT A 2OOO MÉTERT.
4/8 anonim válasza:
Hát ha már nem nagy bírod, akkor dőlj egész testeddel előre. Egy kicsit segít.
6/8 anonim válasza:
"ORRON BE SZÁJON KI" bocs, dé én így nem tudok futni, már többször próbáltam.
jó néhány félmaraton és maraton van mögöttem (>15).
Azt az iramot próbáld futni, ami közben még kb beszélgetni tudnál, nem fogsz elfáradni.
(soha nem értettem miért kell erőltetni bármit is amit nem szeretne valaki csinálni, csak megutálja)
7/8 anonim válasza:
orron be szájon ki, engem 5o évvel középtávon igy tanitottak. ez a klasszikus levegővétel. egyébként nyilvánvalóan egyénenként változik. aki tudja alul is veheti a levegőt.
8/8 anonim válasza:
:) én eredetileg úszó voltam, én a fülemen is tudok levegőt venni ha arról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!