Elkezdjek táncolni?
A barátnőm nemrég megkér, hogy járjak vele fitdance-re. Az elején még örültem neki, de most már félek, hogy mit fognak szólni hozzá az osztálytársaim. Félek, hogy cikizni fognak vagy bántó dolgokat mondanak... Nem vagyok éppen egy vékony lány és az utóbbi időben híztam is és nem tudom, hogy fogadják, hogy egy kövér lány beáll közéjük. Barátaim nagyon nincsenek és ez jó barátkozási lehetőség is lenne. Csak nagyon parázok az egésztől. Sportolnom kéne, de már úgy vagyok vele, hogy nem nagyon akarok járni, de csak azért mert félek.
Tudnátok tanácsot adni, hogy egyáltalán menjek-e és hogyan győzzem le a félelmem? Ha elmegyek hogyan barátkozzak?
14/L
Mindenképp menj el! :)
Akik oda járnak tuti nem mind vékonyak. A fitdance névre szerintem sok fogyni vágyó is ráharap.
Az osztálytársaidnak meg nem muszáj elmondani, de ha mégis elmondjátok és beszólna valaki gondolj arra hogy neki nem lett volna bátorsága elmenni és féltékenységből cikiz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!