Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Thai Box kövér lányként?

Thai Box kövér lányként?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 163 cm 73 kg vagyok. Szeretnék lefogyni, és rendszeresen sportolni. A Thai Box nagyon régóta szimpatikus nekem, csak nem tudom mennyire lenne jó nekem, és mennyire lenne ciki ha dagadtan járnék edzésre. Kinéznének/kinevetnének?

Vagy hogy állnak ilyen helyeken a ducikhoz?

Előre is köszi a válaszokat!:)

17l

2016. aug. 31. 18:05
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Már bocs, de te messze nem vagy dagadt.
2016. aug. 31. 18:16
 2/8 anonim ***** válasza:
83%
Meg elony is, ki vagy parnazva :)
2016. aug. 31. 18:57
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszi első, én sajnos nagyon annak látom magam. Legalább 55 kg-ra szeretnék lefogyni.:)

2, miért jó ha ki vagyok párnázva? Jobb lesz nekik engem ütni mint a zsákot?:D

Viccet félretéve, aranyosak vagytok.:) Szóval szerintetek nem fognak furcsán nézni rám ha jelentkezek és elkezdek edzésre járni?

2016. aug. 31. 19:04
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

1. Nem vagy kövér. Egészséges lehet a te súlyoddal is lehet élni. Csak ne menj messze (le/föl) a napi 2000 kcaltól, és mellé Thai Box sportként.

Az 55 már túúúúl kevés lenne.

2016. aug. 31. 20:13
 5/8 anonim válasza:
Nekem tetszene a párnázott popsid.;) Kondiban is mindig az ilyen csajokat nézem.
2016. szept. 1. 10:11
 6/8 A kérdező kommentje:

Igen?:)

Én pedig tényleg nem csípem az alakom...nagy vastag combok, zsíros fenék...áhh..:/

Nem szexi.:)

2016. szept. 1. 10:30
 7/8 anonim ***** válasza:

Nézőpont kérdése az egész, ha csak a "rosszat" látod magadban, és úgy viszonyulsz az egészhez, hogy csak vékonyan lehet szép valaki, persze, hogy nem fogsz tetszeni magadnak.

De hogy válaszoljak a kérdésre: Egy nagyon érdekes és hasznos sport, ahol jó, ha élvezi az ember csinálni. Mindenképp ajánlanám, ha fogyni akarsz, ha nem.

2016. szept. 1. 15:56
 8/8 anonim válasza:
Nálunk karatén volt egy ilyen lány. Úgy ment előre, mint a tank, és nem lehetett megállítani. :D
2016. szept. 2. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!