Thai Box kövér lányként?
Sziasztok! 163 cm 73 kg vagyok. Szeretnék lefogyni, és rendszeresen sportolni. A Thai Box nagyon régóta szimpatikus nekem, csak nem tudom mennyire lenne jó nekem, és mennyire lenne ciki ha dagadtan járnék edzésre. Kinéznének/kinevetnének?
Vagy hogy állnak ilyen helyeken a ducikhoz?
Előre is köszi a válaszokat!:)
17l
Köszi első, én sajnos nagyon annak látom magam. Legalább 55 kg-ra szeretnék lefogyni.:)
2, miért jó ha ki vagyok párnázva? Jobb lesz nekik engem ütni mint a zsákot?:D
Viccet félretéve, aranyosak vagytok.:) Szóval szerintetek nem fognak furcsán nézni rám ha jelentkezek és elkezdek edzésre járni?
1. Nem vagy kövér. Egészséges lehet a te súlyoddal is lehet élni. Csak ne menj messze (le/föl) a napi 2000 kcaltól, és mellé Thai Box sportként.
Az 55 már túúúúl kevés lenne.
Igen?:)
Én pedig tényleg nem csípem az alakom...nagy vastag combok, zsíros fenék...áhh..:/
Nem szexi.:)
Nézőpont kérdése az egész, ha csak a "rosszat" látod magadban, és úgy viszonyulsz az egészhez, hogy csak vékonyan lehet szép valaki, persze, hogy nem fogsz tetszeni magadnak.
De hogy válaszoljak a kérdésre: Egy nagyon érdekes és hasznos sport, ahol jó, ha élvezi az ember csinálni. Mindenképp ajánlanám, ha fogyni akarsz, ha nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!